You are here:

„Îmi cer scuze!” Dan Şucu a simţit nevoia să intervină, după ce Viorel Moldovan i-a liniştit pe fanii de la Rapid

„Îmi cer scuze!” Dan Şucu a simţit nevoia să intervină, după ce Viorel Moldovan i-a liniştit pe fanii de la Rapid

Rapid

Comentarii

Viorel Moldovan a susţinut prima conferinţă de presă în calitate de preşedinte al clubului Rapid.

Dan Şucu a intervenit la întrebarea la care a răspuns Viorel Moldovan, în prima conferinţă de presă la Rapid

După anunţul-bombă cum că Viorel Moldovan este noul preşedinte al giuleştenilor, iată că fostul mare atacant a susţinut şi o conferinţă de presă pentru a le explica fanilor obiectivele sale.

La un moment dat, una dintre întrebările reporterilor s-a legat de promovarea jucătorilor tineri la echipa mare. Viorel Moldovan a ţinut să-i liniştească pe fani, precizând clar că are obiectivul de a descoperi cât mai multe talente de la juniori.

Dan Şucu nu a fost complet mulţumit de explicaţii, motiv pentru care a intervenit şi a spus concret că îşi doreşte ca cel puţin un fotbalist să fie promovat la echipa mare a Rapidului în fiecare sezon.

„Bineînţeles că noi ne dorim să vedem cât mai mulţi juniori promovaţi la echipa mare. Eu vă pot spune că viitorul este asigurat. Juniorii se antrenează, au calităţi.

Trebuie să aibă sprijin din partea noastră, să-i susţinem, să aibă mentorat, să le dăm direcţia pentru că au nevoie de acest lucru. Ne dorim să fie cât mai mulţi tineri în echipă la Rapid”, a spus Viorel Moldovan la conferinţa de presă.

„Îmi cer scuze, vreau să fac o completare aici. Ştiţi că eu sunt omul cifrelor. Obiectivul este de a promova cel puţin un junior pe an. Acest centru de juniori consumă un milion de euro pe an. În istoria mea recentă de când sunt aici, de la bun început ne-am gândit la a promova tinerii.

Şi atunci când a fost antrenor Adi Mutu, tot aşa, a insistat pentru a avea un număr de jucători de la echipa U21”, a ţinut Dan Şucu să completeze.

Afla mai multe despre: dan sucuviorel moldovanrapid 

viewscnt
Articole similare