You are here:

"Îmi dă multă încredere!" Reacţia avută de Destanee Aiava după ce a auzit declaraţia Simonei Halep despre ea

"Îmi dă multă încredere!" Reacţia avută de Destanee Aiava după ce a auzit declaraţia Simonei Halep despre ea

Tenis

Comentarii

O declaraţie dată de Simona Halep după meciul cu Destanee Aiava a generat şi reacţii dure după ce liderul mondial a făcut o comparaţie între australianca de 17 ani şi Serena Williams.

Totuşi, Destanee spune că se simte onorată de cuvintele Simonei Halep şi nu vede nicio problemă în faptul că a fost comparată cu Serena Williams şi din punct de vedere fizic.

"Faptul că m-a comparat cu Serena îmi dă foarte multă încredere în propriile forţe. Mă simt onorată, mai ales că aceste aprecieri vin de la ea, care este cea mai bună jucătoare din lume în acest moment. O să iau tot ce e pozitiv din acest meci, mă simt mândră că am reuşit să împing numărul unu mondial în tie-break şi că am reuşit să o conduc cu 5-2 în primul set. Sper ca data viitoare să pot face mai mult", a declarat Destanee pentru ausopen.com

Ce declarase Halep

Este foarte talentată. Este puternică şi cred că în viitor va fi foarte bună. E tânără. Pot spune că seamănă puţin cu Serena. Loveşte mingea foarte puternic şi arată ca ea. Este o fată puternică. Sigur va fi bună pe viitor”, a spus Simona Halep.

”Sună rasist ce a zis Halep despre Aiava. Poate nu asta a fost intenţia, dar aşa i-a ieşit. Nu seamănă deloc cu Serena”, ”Să-şi vadă de gleznele ei şi să nu mai dea declaraţii aiurea”, au fost câteva din mesajele lăsate pe reţelele de socializare de cei deranjaţi de remarca lui Halep.

Afla mai multe despre: aiavahalep 

viewscnt
Articole similare