Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi era frică de echipele mici". Iftime, cuvinte de laudă pentru Croitoru după ce a umilit-o pe Dinamo. E sigur de play-off!

"Îmi era frică de echipele mici". Iftime, cuvinte de laudă pentru Croitoru după ce a umilit-o pe Dinamo. E sigur de play-off!

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a reacţionat după meciul câştigat clar de echipa sa, scor 4-0, în faţa lui Dinamo pe teren propriu. Omul de afaceri a spus că s-a temut de partida contra "câinilor", dar Marius Croitoru a reuşit să surprindă printr-o schimbare de tactică.

"Îmi era frică de echipele mici". Iftime, cuvinte de laudă pentru Croitoru după ce a umilit-o pe Dinamo. E sigur de play-off!

FC Botoşani a bătut pe Dinamo cu 4-0, pe teren propriu, iar la finalul meciului patronul Valeriu Iftime a stat de vorbă cu presa. Omul cu banii de la Botoşani a spus că s-a temut de partida cu "câinii" pentru că, de obicei, FC Botoşani are probleme cu echipele mici.

Totuşi, Iftime l-a felicitat pe Croitoru pentru modul cum a schimbat tactica şi a reuşit să surprindă şi să se impună în mod clar. Acesta vrea ca Dinamo să rămână în Liga 1, dar spune că în momentul de faţă alb-roşii sunt o echipă mică: "Un meci câştigat uşor, cu nişte goluri extraordinare, şi asta e. Când ai o zi bună câştigi mai uşor. De obicei, îmi era frică de echipele mici, pentru că îi dominam şi ne dădeau un gol după care se blocau şi puteam să facem maxim un egal. I-a fost frica lui Marius şi de asta a zis că schimbă stilul, ne apărăm noi şi jucam contraatac, să vedem dacă reuşesc să ne dea gol.

Este o echipă mică, nu o spun eu. Dar de obicei cu echipele din coada clasamentului, cu toate acasă am făcut egal. Rapid ne-a bătut din întâmplare, noi atacăm şi ne-au dat gol pe contraatac, dar schimbam stilul. Marius a avut dreptate şi îl felicit.

Urât, trist, Dinamo trebuie să rămână în Liga 1, dar la cum se prezintă e greu. Eu cred că Dinamo poate să facă mai mult, dar e o chestie de organizare, de încredere. E trist că fotbalul românesc nu reuşeşte să se însănătoşească prin echipele astea", a spus Valeriu Iftime, după meci.

Valeriu Iftime e sigur că dacă FC Botoşani va învinge şi Clinceniul pe teren propriu, atunci echipa lui Marius Croitoru e aproape sigură de prezenţa în playofful Ligii 1: "Dacă acasă batem pe cei de la Clinceni, cred că suntem cu piciorul aşa bine bine înfipt în playoff şi după aia jucam serios, să nu credeţi că îi lăsăm să facă alţii mişto de noi", a mai spus Iftime.

Afla mai multe despre: valeriu iftimedinamofc botosani 

viewscnt
Articole similare