Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi pare rău că o spun”. Gestul extrem pe care îl va face Liviu Ciobotariu la Sepsi, între cele două meciuri cu Bodo/Glimt

”Îmi pare rău că o spun”. Gestul extrem pe care îl va face Liviu Ciobotariu la Sepsi, între cele două meciuri cu Bodo/Glimt

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul formaţiei Sepsi, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după remiza de la Sfântu Gheorghe cu norvegienii de la Bodo/Glimt.

Sepsi OSK a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania echipei norvegiene Bodo/Glimt, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Formaţia covăsneană a fost condusă de două ori, dar a revenit de fiecare dată cu goluri înscrise din penalty. 

Prima lovitură de la punctul cu var a fost transformată de Alimi, în minutul 48, iar cea de-a doua de Cosmin Matei, în minutul 81.

Reacţia lui Liviu Ciobotariu la Sepsi OSK - Bodo/Glimt 2-2 :”Îmi pare rău că o spun”

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a fost mulţumit de randamentul jucătorilor săi şi spune că va sacrifica meciul din Superligă, de la Iaşi, pentru a încerca să se califice în grupele Conference League.

Totodată, antrenorul lui Sepsi a vorbit şi despre accidentare lui Cosmin Matei, care a fost înlocuit imediat după ce a marcat.

”E un rezultat bun, care ne dă speranţe pentru meciul retur. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru jocul prestat. M-a bucurat faptul că au avut atitudinea potrivită pentru un joc de asemenea intensitate.

Am avut un adversar foarte bun. E adevărat că puteam să câştigăm acest joc la ultima fază, dar poate ar fi fost nedrept pentru că şi ei au avut situaţii de a marca.

Un joc bun, păcat că în prima repriză nu am fost atenţi la acel contraatac al lor şi am încasat acel gol. Băieţii sunt de felicitat că au avut puterea să revină de două ori. E un lucru care mă satisface şi îmi felicit jucătorii.

Am vorbit cu jucătorii la pauză, am zis să stăm mai sus, să punem presiune, le-am spus că trebuie să jucăm în spatele lor, pentru că lasă spaţii.

Marius a scos acel penalty, are această calitate, pătrunde foarte bine şi unu la unu este un jucător foarte periculos. Sincer, mă mulţumeşte foarte mult prestaţia lui, faptul că nu a dat gol poate e o dezamăgire pentru el, pentru mine în niciun caz.

Golul doi l-am luat pe o greşeală individuală, dar nu pot fi supărat pe Păun. A avut o problemă medicală, trebuia să iasă afară. Dacă jocul se derula, el a zis să joace, mai bine stătea jos.

Pe listă, la începutul jocului, a fost Alimi, al doilea era Bălaşa. Lista normală când juca Matei, el era primul, apoi Alimi.

Absenţa lui va conta foarte mult, e un jucător de bază, care aduce multă inspiraţie în atac, un jucător cu calităţi foarte bune. Vom vedea cât de gravă este accidentarea lui.

Meciul cu Iaşi va fi sacrificat în totalitate. Mâine o să iau o decizie. Nu voi lua în calcul meciul ăsta, îmi pare rău că o spun, poate nu e fair-play, dar nu voi lua în calcul acest meci atâta vreme cât sunt şanse să ne calificăm în grupele Conference League”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Returul din Norvegia, dintre Sepsi OSK şi Bodo/Glimt, este programat joia viitoare, 31 august, iar cine va avea câştig de cauză va pătrunde în grupele Conference League.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariuconference league 

viewscnt
Articole similare