Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi pare rău”. Dan Petrescu s-a hotărât şi i-a anunţat pe fanii lui Jeonbuk! Unde va antrena în 2024

”Îmi pare rău”. Dan Petrescu s-a hotărât şi i-a anunţat pe fanii lui Jeonbuk! Unde va antrena în 2024
Comentarii

Jeonbuk a pierdut în ultima etapă a campionatului din Coreea de Sud, cu scorul de 1-0, împotriva campioanei Ulsan Hyundai.

Jeonbuk, echipa preluată de tehnicianul român, Dan Petrescu, în luna iunie a acestui an a încheiat play-off-ul campionatului din Coreea de Sud pe locul 4.

Echipa care termină pe locul 4 în campionatul din Coreea de Sud se califică pentru ediţia inaugurală a Ligii Campionilor Asiei 2, a doua competiţie intercluburi a continentului asiatic, din punct de vedere valoric.

Competiţia se va disputa de la începutul stagiunii viitoare, în condiţiile în care Jeonbuk se află momentan în grupele Ligii Campionilor Asiei, în actuala ediţie a turneului.

Având în vedere că în presă a apărut zvonul că Dan Petrescu va renunţa la mandatul pe care îl are la Jeonbuk, acesta a negat şi le-a promis fanilor că va face tot posibilul pentru a obţine rezultate mai bune sezonul următor pe banca tehnică a echipei. 

"Îmi pare rău că nu le-am putut oferi fanilor o victorie. A fost un meci dificil. Ulsan a fost mai activă în prima repriză, Hong Jeong-Ho s-a accidentat, iar aici a apărut o problemă. A fost şi un penalty care nu ne-a fost dat. E dezamăgitor că nu am putut reveni, dar jucătorii au dat tot ce au avut mai bun. Vom învăţa din rezultatul dureros de azi, iar în sezonul viitor vom avea rezultate mai bune.

Am preluat echipa când era pe locul 4, iar ulterior numărul jucătorilor accidentaţi a crescut foarte mult. În plus, 5 jucători mi-au lipsit în mijlocul sezonului şi am avut multe probleme. Acum este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul următor. Eu voi da ce e mai bun în viitor", a spus Dan Petrescu, citat de Chosun.

Afla mai multe despre: dan petrescujeonbukcfr 

viewscnt
Articole similare