Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi pare rău să ţi-o spun, dar ai zero viziune fotbalistică!” Antrenorul Olandei s-a enervat pe un jurnalist care a susţinut că joacă defensiv

”Îmi pare rău să ţi-o spun, dar ai zero viziune fotbalistică!” Antrenorul Olandei s-a enervat pe un jurnalist care a susţinut că joacă defensiv
Comentarii

Louis van Gaal a devenit selecţionerul Olandei pentru a treia oară, după ce Campionatul European s-a terminat.

În ultimul meci jucat, din preliminariile Campionatului Mondial, Olanda s-a impus cu 4-0 în faţa selecţionatei din Muntenegru. În partida respectivă, naţionala lui Depay a înregistrat 28 de şuturi către poarta oaspeţilor şi a avut o posesie zdrobitoare de 71 la sută. 

Totuşi, la conferinţa de presă de la finalul partidei, un jurnalist i-a spus lui Louis van Gaal (70 de ani) că vrea să implementeze un stil de joc defensiv la naţionala ”portocalei mecanice”. După acest moment, fostul antrenor de la Manchester United l-a atacat pe ziarist şi i-a reproşat că nu are viziune fotbalistică. 

”Îmi pare rău să ţi-o spun, dar ai zero viziune fotbalistică!”

"În niciun caz! Poţi juca fotbal ofensiv şi cu 5-3-2 sau 3-5-2. Chelsea dovedeşte lucrul acesta. Îmi scot pălăria în faţa lui Thomas Tuchel. Valentin, nu înţelegi deloc, îmi pare rău să ţi-o spun. Ai zero viziune fotbalistică. Ai viziune doar pentru ziarul la care scrii. Atragi atenţie pentru ziarul tău, dar cu 5-3-2 sau 3-5-2 poţi să joci un fotbal incredibil de ofensiv. Doar că tu nu vrei să accepţi asta şi scrii iar opusul. E aşa de uşor să scrii asta, Valentin", a fost declaraţia antrenorului olandez. 

Van Gaal este selecţionerul batavilor pentru a treia oară şi l-a înlocuit pe Frank De Boer, demis după Euro-2020. 

Afla mai multe despre: louis van gaal-olanda-muntenegru 

viewscnt
Articole similare