Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Împăcarea anului între Dragomir şi Iorgulescu. Ce răspuns a dat fostul şef al LPF când a fost sunat: "Ce ai tu să vorbeşti cu mine?"

Împăcarea anului între Dragomir şi Iorgulescu. Ce răspuns a dat fostul şef al LPF când a fost sunat: "Ce ai tu să vorbeşti cu mine?"

Fotbal intern

Comentarii

În 2013, după 17 ani petrecuţi la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a pierdut alegerile în faţa lui Gino Iorgulescu.

În urma evenimentelor din 2013, când Dragomir a pierdut lupta pentru şefia LPF cu Iorgulescu, cei doi au fost implicaţi în nenumărate polemici. Însă discuţiile în contradictoriu dintre Dragomir şi Gino Iorgulescu au luat sfârşit, conform declaraţiilor date de fostul şef al fotbalului românesc.

"Gino mi-a dat telefon şi mi-a zis că vrea să ne întâlnim. <<Măi, ce ai tu să vorbeşti cu mine?>>. <<Domne, suntem prea bătrâni şi s-ar putea să nu mai avem timp să ne mai împăcăm, te rog frumos, vino să ne împăcăm>>.

După aceea, ne-am văzut în Herăstrău, am stat o jumătate de oră cu el. Îmi pare rău, nu pot să spun ce discuţie a fost între noi pentru că e mult de povestit. M-am întâlnit cu el, am reglat nişte treburi.

Eu ştiu că el a fost forţat să facă asta, să semneze hârtia asta, ca să mă duc la puşcărie, pentru că nu tăceam. Trebuia să îmi închidă gura. Şi eu l-am crezut pentru că unul dintre argumente ar fi hârtiile semnate de Dinamo şi de Steaua" , a spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir: "Au vrut să mă bage la puşcărie"

"Nenorociţii ăştia au vrut să mă bage la puşcărie şi s-au constituit parte civilă împotriva mea într-un porces.

Ştiu ei foarte bine despre ce proces este vorba, iar eu i-am făcut de râs. Iar ei ştiu bine şi acest lucru. Nenorociţii ăştia pe la spatele meu s-au constituit parte civilă, dar şi pe fals.

Au vrut să mă bage la puşcărie şi să îi facă rău familiei mele. Nu o să îi ajut în viaţa mea cu niciun sfat, iar Dragomir a lăsat ceva bun în urma lui după ce a fost scos din fotbal" , declara Dumitru Dragomir, în 2019, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare