Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Implozie la Dinamo! „Eu n-am fost testat niciodată. Echipamentul n-a fost dezinfectat”. Acuzaţii grave, direct din interiorul clubului

Implozie la Dinamo! „Eu n-am fost testat niciodată. Echipamentul n-a fost dezinfectat”. Acuzaţii grave, direct din interiorul clubului

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea (51 de ani) e într-un război continuu cu Bogdan Bălănescu. Fostul internaţional în acuză pe preşedintele lui Dinamo că este principalul vinovat pentru situaţia din Ştefan cel Mare. Prunea a dezvăluit că roş-albii nu au respectat normele de testare în timpul pandemiei de coronavirus.

Florin Prunea nu a plecat deloc în cele mai bune condiţii de la Dinamo. Fostul membru al Generaţiei de Aur i-a criticat pe Ionuţ Negoiţă şi pe Bogdan Bălănescu, iar conflictul cu preşedintele roş-albilor continuă şi în prezent. Prunea îl arată cu degetul pe Bălănescu şi în consideră principalul vinovat pentru apariţia focarului de coronavirus de la Săftica: „Bălănescu ştie doar să taie costurile, cu asta se laudă la Negoiţă mereu când se duce la el la birou. Cel care a semnat protocolul e responsabil pentru ce se întâmplă. La Dinamo e haos.

Nu toată lumea a fost testată la Dinamo. Vă pot spune că eu n-am fost testat niciodată la Dinamo. Echipamentul n-a fost dezinfectat, nu s-a întâmplat nimic. E posibil aşa ceva, un focar de infecţie la Dinamo?!”, a declarat Florin Prunea la ProSport Live.

În contextul în care tot campionatul României este afectat de cazurile de COVID-19, Prunea se numără printre adepţii îngheţării play-out-ului şi stabilirea unui număr de 18 echipe pentru sezonul 2020-2021: „Aş opri Liga 1 imediat. Să promoveze patru echipe din liga a doua. Nu putem vorbi de merit sportiv în condiţiile în care se joacă meciurile într-un asemenea mod”.

 

Afla mai multe despre: dinamopruneacoronavirus 

viewscnt
Articole similare