Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul a făcut anunţul: „Ei pot pleca de la FCSB în vară!” Cine sunt cei 4 jucători care îl pot umple de bani pe Becali | EXCLUSIV

 Impresarul a făcut anunţul: „Ei pot pleca de la FCSB în vară!” Cine sunt cei 4 jucători care îl pot umple de bani pe Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este lider detaşat în Superliga României, cu 58 de puncte obţinute în 27 de meciuri.

Cine sunt cei 4 jucători care pot pleca de la FCSB în vară

În acest campionat, cel mai mult s-au remarcat Florinel Coman şi Darius Olaru, ambii fiind decisivi în majoritatea meciurilor pentru FCSB. Totuşi, Florin Vulturar, cunoscutul impresar, este convins că şi Adrian Şut sau Ştefan Târnovanu pot prinde transferuri importante în vară. De ce depind aceste posibile mutări? De Campionatul European din Germania!

„(n.r. Cine pleacă primul dintre Şut, Coman şi Olaru?) Toţi trei, poate chiar şi Târnovanu! E un jucător care a crescut foarte mult. Cel care prinde Campionatul Europeanul şi reuşeşte să joace acolo are şanse foarte mari să plece de la FCSB!”, a declarat impresarul Florin Vulturar pentru Orange Sport. 

Vulturar a făcut lumină şi în cazul lui Dawa, cel care ar fi putut pleca de la FCSB în această iarnă.

„La Dawa a fost o discuţie, dar nu s-a concretizat. Vedem în vară. Cel mai important e să câştige campionatul şi eu zic că o să fie mai multe oferte pentru el!”, a mai adăugat impresarul.

  • Darius Olaru este cel mai bine cotat fotbalist din lotul celor de la FCSB, având o cotă de piaţă de 6,5 milioane de euro, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

FCSB, negocieri cu Nana Antwi imediat după meciul Farul - Urartu din preliminariile Conference League: "Asta a înclinat decizia lui"

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Florin Vulturar a dezvăluit detalii importante despre cum a fost convins Nana Antwi să semneze cu FCSB, deşi Ferencvaros şi FC Copenhaga l-au dorit, la rândul lor, pe fundaşul dreapta din Ghana. FCSB s-a mişcat repede şi, după ce Gigi Becali l-a ochit, Vulturar a demarat imediat negocierile.

Agentul l-a contactat imediat pe jucătorul pe care Gigi Becali l-a vrut, astfel a reuşit să ia faţa Farului, dar şi celor de la Ferencvaros şi celor de la Copenhaga. Informaţiile pe care Vulturar i le-a dat lui Antwi despre FCSB şi România l-au făcut pe jucător să spună "da".

"Nana, după meciul pe care l-a avut la Farul am discutat cu el şi a început să studieze FCSB, ştia foarte multe detalii despre echipă şi cred că asta a înclinat decizia lui. Ţinând cont că avea multe informaţii despre club, despre suporteri, tot. Cred că asta ne-a ajutat cel mai mult să îl convingem.

Când discuţi să aduci un jucător la FCSB nu-i foarte complicat, FCSB în Europa este un brand", a spus Florin Vulturar, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorin vulturardarius olaruflorinel coman 

viewscnt
Articole similare