Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Budescu: ”Se simte o tensiune între el şi antrenor!” Ce spune despre oferta de la CFR Cluj

Impresarul lui Budescu: ”Se simte o tensiune între el şi antrenor!” Ce spune despre oferta de la CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Florin Lovin, impresarul lui Constantin Budescu, spune că n-a fost contactat de CFR Cluj pentru a-i propune vreo afacere. ”Feroviarii” sunt interesaţi să achite clauza de 3 milioane de euro pe care o are Budescu în contractul cu FCSB.

CFR Cluj a agitat apele după ce au apărut informaţii că vrea să achite clauza de reziliere pentru Constantin Budescu. Florin Lovin, reprezentantul atacantului FCSB-ului, spune că CFR dispune de fonduri pentru un asemenea transfer, dar susţine că n-a fost contactat de vreun oficial din Gruia:

”Domnul Mureşan a spus că CFR îşi permite să platească clauza lui Budescu, lucru care poate fi plauzibil în contextul strategiei din acest an în care CFR a ridicat ştafeta enorm din punct de vedere financiar. Nu m-a contactat nimeni din conducerea CFR”, a declarat Florin Lovin pentru ProSport.

În ultimele meciuri, Budescu a fost schimbat fie la pauză, fie în repriza a doua, deşi este printre cei mai buni jucători din lotul FCSB-ului. În plus, a fost criticat de patron. Lovin spune că există o tensiune între Budescu şi antrenor: ”Două meciuri mai puţin reuşite nu înseamnă că nu îşi mai dă interesul, însă e clar că din afară se simte o tensiune între Budi şi antrenori, după cum el însuşi a declarat”.

În acest condiţii, sunt şanse mici să continue la FCSB şi din vară. Lovin spune că Budescu are oferte şi din Europa: ”Mai sunt două echipe din Europa interesate să achite clauza, însă de la interes la ceva concret este cale lungă, iar o experienţă în ţările arabe sau China nu cred că îşi mai doreşte pentru moment”.

Afla mai multe despre: florin lovinconstantin budescufcsbcfr clug 

viewscnt
Articole similare