Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Drăguşin contraatacă: ”Să preia Moldovan naţionala, dacă vrea să-l bage pe Rus”

Impresarul lui Drăguşin contraatacă: ”Să preia Moldovan naţionala, dacă vrea să-l bage pe Rus”

Echipa națională

Comentarii

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin (21 de ani), i-a replicat fostul mare internaţional Viorel Moldovan, după ce acesta a susţinut că Edi, la meciul cu Kosovo, ar trebui să renunţe la fundaşul celor de la Genoa.

Viorel Moldovan consideră că Radu Drăguşin a avut un aport decisiv la golul încasat de Româna contra Israelului şi ar trebui trecut pe banca de rezerve.

Florin Manea îl apără pe Radu Drăguşin: ”Nouă, românilor, ne place să dăm în cei mai buni

În locul lui Drăguşin, Edi Iordănescu i-ar fi putut folosi pe Adrian Rus sau Bogdan Racoviţan. Ultimul dintre ei nu a fost păstrat în lot, aşa că unica soluţie de a-l înlocui rămâne Adrian Rus, de la Pafos (Cipru).

În apărarea lui Radu Drăguşin a intervenit agentul său, Florin Manea. Acesta a reamintit că Radu evoluează în fiecare săptămână în Serie A şi o face foarte bine, împotriva unor adversari de un calibru indiscutabil.

De asemenea, Manea îi propune lui Viorel Moldovan să preia el naţionala, dacă este de părere că Rus ar merita să fie titular în faţa lui Drăguşin.

Radu e cel mai bun tânăr jucător. Da, a fost o greşeală, dar nu ceva catastrofal. A fost, în afară de ce acea fază, printre cei mai buni de pe teren. Elveţianul de la City (n.r- Manuel Akanji) l-a scăpat de două ori pe Mihăilă şi nu i-a mai sărit nimeni în cap.

Nouă, românilor, ne place să dăm în cei mai buni. S-a dat în Hagi, s-a dat în Balaci, se dă în toată lumea. Aşa să dă şi în Drăguşin atât timp cât e top. Dacă era la Botoşani, nu mai dădea nimeni în el.

El a fost cel mai bun de la Genoa în două dintre cele trei meciuri din Serie A, contra lui Duvan Zapata şi Ciro Immobile. Dacă jucătorul ăsta trebuie lăsat pe bancă pentru a juca Rus, atunci îi propun lui Viorel Moldovan să preia echipa naţională”, a declarat Florin Manea, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: viorel moldovanradu dragusinflorin manea 

viewscnt
Articole similare