Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresarul lui Ionuţ Radu, detalii despre transferul românului la Cremonese: ”Va juca din postura de titular!”

Impresarul lui Ionuţ Radu, detalii despre transferul românului la Cremonese: ”Va juca din postura de titular!”

Stranieri

Comentarii

Cremonese a anunţat, vineri, transferul lui Ionuţ Radu.

Clubul a postat un filmuleţ cu jucătorul. Echipa Cremonese a promovat în Serie A la finalul sezonului 2021/2022. Ionuţ Radu a părut foarte încântat că a semnat cu noua lui echipă şi a spus că urmează lucruri bune pentru Cremonese. 

După această mutare, impresarul fotbalistului a oferit mai multe declaraţii. El are mare încredere în calităţile portarului român şi consideră că Ionuţ Radu va fi titular la noua lui echipă. 

”Va juca din postura de titular!”

”La Cremona va găsi încredere şi spaţiu, deoarece ​ va juca din postura de titular. Îşi va demonstra întreaga sa valoare. (n.r. poate deveni portarul lui Inter în viitor?) Nu am nicio îndoială, credem cu adevărat în calităţile lui”, a spus Oscar Damiani, potrivit Tuttomercatoweb.

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, l-a folosit în două rânduri pe Ionuţ Radu în sezonul trecut, o dată în Cupa Italiei şi o dată în Serie A, într-un meci cu Bologna.

Portarul român a greşit grav în partida de pe "Renato Dall'Ara" şi a încasat un gol cât un titlu pierdut de Inter în Serie A. În campionatul Italiei, Ionuţ Radu a mai apărat la Genoa şi la Parma.

  • Află cele mai importante informaţii ale zilei în ştirile Orange Sport 1, de la 8.30, 10.00, 12.30, 17.30 şi după ultima emisiune a serii.

 

Afla mai multe despre: radu-italia-seria a 

viewscnt
Articole similare