Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresionant! Câţi telespectatori a avut finala dintre Guangzhou Evergrande şi Jiangsu Suning. Număr istoric pentru echipa lui Olăroiu

Impresionant! Câţi telespectatori a avut finala dintre Guangzhou Evergrande şi Jiangsu Suning. Număr istoric pentru echipa lui Olăroiu

Fotbal

Comentarii

Cosmin Olăroiu a reuşit o mega performanţă cu Jiangsu Suning, formaţie care a cucerit titlul în China, pentru prima dată în istoria sa.

Antrenorul român Cosmin Olăroiu este omul momentului din fotbalul românesc. A reuşit să cucerească titlul în China cu Jiangsu Suning, joi, în faţa marelui Guangzhou Evergrande, după ce s-a impus în retur cu 2-1. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Conform PPSports, partida retur a finalei campionatului chinez de fotbal, a fost urmărită de 22.26 milioane de telespectatori!

Meciul care a adus trofeul istoric pentru Jiangsu Suning este cel mai urmărit meci al anului de pe contintentul asiatic. Şi, totodată, cel mai urmărit meci din istoria clubului Jiangsu Suning, anunţă sursa citată.

Potrivit aceleiaşi surse, Superliga chineză a adus un număr de 1.238 miliarde de telespectatori în faţa televizoarelor, o cifră de asemenea fără precedent până acum pentru competiţia internă a chinezilor.

„A făcut imposibilul. E imposibil ce a realizat. E exact ce a reuşit Leicester în Anglia acum câteva sezoane. Leicester nu va mai câştiga niciodată, nu îi mai lasă granzii ăştia, Liverpool, United, City, Tottenham. Suning e o echipă de respectat, dar de locul 4, 5, 6. Oamenii au Inter, asta e a doua lor echipă. Olăroiu are un contract ca lumea, nişte jucători cu contracte ca lumea pentru China. Şi-a ales nişte străini care nu au confirmat extraordinar unde fuseseră. Miranda la Inter, aşa şi aşa, Eder la fel. S-a plătit nişte bani, dar nu aveau nicio şansă în faţa lui Guangzhou, Shanghai sau Beijing”, a declarat Giovanni Becali la TV Telekom Sport despre performanţa reuşită de Olăroiu în China. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare