Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

IMPRESIONANT | Chinezii i-au oferit lui Dan Petrescu un buget nelimitat. Românul ar putea avea un salariu comparabil cu Mourinho şi Pep

IMPRESIONANT | Chinezii i-au oferit lui Dan Petrescu un buget nelimitat. Românul ar putea avea un salariu comparabil cu Mourinho şi Pep

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că va avea un buget nelimitat la Guizhou Zhicheng, însă nu se prea poate folosi de el din cauza regulilor din fotbalul chinez. În schimb, susţine că ar urma să primească un salariu uriaş, dacă va reuşi să salveze echipa de la retrogradare.

Dan Petrescu va pleca până la urmă la Guizhou Zhicheng - ultimul loc în campionatul Chinei. Fostul antrenor al lui CFR Cluj susţine că oferta a fost de nerefuzat şi chinezii i-au pus la dispoziţie un buget uriaş, pentru a salva echipa de la retrogradare:

”Din ce ştiu, bugetul este nelimitat. Important e să reuşesc să-i salvez, dar chinezi nu prea pot să găsesc, pentru că sunt scumpi şi străini nu poţi să schimbi decât doi. Iar dacă salvez echipa, mi-au dat nelimitat, pot să fac ce vreau. Din sezonul următor, niciun club din China nu mai poate cumpăra un jucător cu peste 5 milioane de euro. Dacă un jucător costă 6 milioane, nu poţi să-l cumperi”, a declarat Dan Petrescu.

Întrebat dacă salariul său este comparabil cu cele ale lui Mourinho şi Guardiola, Petrescu spune că se poate ajunge şi acolo: ”Dacă-i salvez, posibil”.  Mourinho primeşte de la Manchester United 17 milioane de euro pe an, în timp ce Pep are la City o remuneraţie anuală de 17,5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujguizhou zhicheng 

viewscnt
Articole similare