Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În 2013 lua tot cu Bayern, acum tocmai a retrogradat şi pleacă la "super ofertă". Cât costă un câştigător al Ligii Campionilor

În 2013 lua tot cu Bayern, acum tocmai a retrogradat şi pleacă la "super ofertă". Cât costă un câştigător al Ligii Campionilor

Premier League

Comentarii

Învinsă cu 2-1 pe teren propriu de Crystal Palace, în etapa 37 din Premier League, Stoke City a retrogradat matematic în Championship, după 9 sezoane consecutive petrecute în prima ligă a Angliei.

Cu o serie de 13 meciuri fără victorie, Stoke a încheiat în genunchi sezonul şi acum se vede nevoită să renunţe la cei mai buni jucători, printre care se numără şi elveţianul Xherdan Shaqiri (26 de ani).

Venit la Stoke în 2015, de la Inter, Shaqiri îşi caută deja echipă, iar conform presei din Elveţia ar urma să continue în Premier League, fiind dorit de Everton.

Câştigător al Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, în 2013, Shaqiri are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 14,5 milioane de euro, activată în momentul retrogradării, iar suma nu reprezintă cu siguranţă o problemă pentru Everton.

Pe lângă echipa din Liverpool, de Shaqiri s-au mai arătat interesate West Ham şi AS Roma, notează cotidianul Blick.

Cu 68 de meciuri şi 20 de goluri în tricoul naţionalei Elveţiei, Shaqiri s-a lansat în fotbal la Basel şi a atras rapid atenţia celor mai importante cluburi din Europa. A ajuns la Bayern în 2012, însă nu a progresat cum şi-ar fi dorit gruparea bavareză. A plecat de la Bayern la începutul lui 2015 şi a semnat cu Inter, unde a rezistat însă doar şase luni, înainte de a se transfera la Stoke.

VIDEO EXCLUSIV | Reacţii incredibile ale lui Dan Petrescu în finalul partidei. După, s-a simţit prea rău pentru interviuri

Afla mai multe despre: shaqirievertonstoketransferretrogradare 

viewscnt
Articole similare