Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În căutarea noului Neymar. Cinci jucători din Brazilia care pot face pasul spre campionatele puternice din Europa

În căutarea noului Neymar. Cinci jucători din Brazilia care pot face pasul spre campionatele puternice din Europagalerie foto
Comentarii

Campionatul brazilian a oferit mereu fotbalişti tineri, extrem de interesanţi, pentru cele mai puternice campionate din Europa.

Majoritatea echipelor din Ligue 1, La Liga, Premier League, Serie A sau Bundesliga caută fotbalişti din Brasileirao. Momentan, numele de jucători tineri interesanţi nu mai sunt la fel de multe ca în ultimii ani, dar există fotbalişti buni care pot face saltul spre un campionat puternic din Europa.

Gabigol este unul dintre ei. Atacantul lui Flamengo are 88 de goluri marcate în 119 de meciuri pentru Flamengo. A ajuns prea repede în Europa, în 2016, dar acum la 24 de ani, este gata să revină în fotbalul mare. Mai multe cluburi importante sunt interesate de el, iar Gabriel Barbosa ar putea face saltul spre unul dintre campionatele puternice ale lumii.

Kayky este un alt nume pe lista marilor cluburi din Europa. Manchester City a reuşit însă deja să obţintă semnătura jucătorului de bandă de la Fluminense. Impresionează prin tehnică şi viteză şi este un adevărat pericol în bandă. Are numai 18 ani şi doar 29 de meciuri la prima echipă a lui Fluminense, dar marile cluburi au pus ochii pe el încă de acum un an. El va ajunge la Manchester City în ianuarie 2022.

Kaio Jorge are şanse mari să ajungă la AC Milan, anunţă presa internaţională. Kaio Jorge s-a format la Santos şi este fost internaţional U7 al Braziliei, pentru care a marcate de şapte ori în 11 meciuri. Are 15 goluri marcate pentru Santos în 75 de partide, iar în 2021 a marcat de şase ori pentru formaţia braziliană. Este campion mondial la U17 cu naţionala ţării sale, iar tatăl său a fost de asemenea fotbalist, evoluând pentru echipe ca Gama şi Chaves.

Alte două nume foarte interesante sunt Rodrigo Caio, fotbalistul formaţiei Flamengo şi Matias Zaracho (foto sus), care este un mijlocaş ofensiv argentinian, extrem de talentat de asemenea. Joacă la Atletico Mineiro şi şi-a făcut deja debutul în naţionala Argentinei.

Afla mai multe despre: gabriel barbosakaykymatias zarachokaio jorgerodrigo caio 

viewscnt
Articole similare