Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ce campionat ar putea să evolueze Deian Sorescu! "E puţin cam târziu pentru Anglia şi Spania!" Ce a spus impresarul lui Radu Draguşin

În ce campionat ar putea să evolueze Deian Sorescu! "E puţin cam târziu pentru Anglia şi Spania!" Ce a spus impresarul lui Radu Draguşin

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo sezonul trecut.

Fotbalistul şi-a demonstrat calităţile şi în noul sezon, iar luni seara, a marcat 3 goluri în poarta lui FC Voluntari, scor 3-2, pentru Dinamo. Sorescu a fost dorit şi la FCSB, după cum MM Stoica a recunoscut, dar mutarea nu a avut loc niciodată. 

Impresarul lui Radu Draguşin, Florin Manea, susţine că Sorescu este un fotbalist bun, dar vârsta pe care o are, aproape 24 de ani, face dificilă o eventuală mutare a lui în Spania sau Anglia. 

Florin Manea: "E puţin cam târziu pentru Anglia şi Spania!"

"Sorescu e un băiat ok în ultima perioadă. Am avut discuţii cu el acum vreun an. I-am dat nişte sfaturi, i-am zis să mă sune dacă are neovie. Ne salutăm, suntem prieteni, dar e alegerea fiecăruia cu cine vrea să meargă. Are 24 de ani (va împlini vârsta pe 29 august). Pentru ce vreau eu, Anglia, Spania, e un pic târziu. Poate prinde Belgia, o Italia", a spus Florin Manea, la GSP.

În cele 114 meciuri jucate pentru Dinamo, Sorescu a marcat 21 de goluri. Fotbalistul a fost debutat în fotbal de către Poli Timişoara, iar în acest an, Mirel Rădoi l-a chemat pentru prima oară la echipa naţională. 

Afla mai multe despre: sorescu-dinamo-florin manea 

viewscnt
Articole similare