Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În ce oraş din Europa a fost văzută Alina Kabaeva: ”Este locul perfect în care Putin să-i trimită”. FOTO | Ultima apariţiei a fostei gimnaste

În ce oraş din Europa a fost văzută Alina Kabaeva: ”Este locul perfect în care Putin să-i trimită”. FOTO | Ultima apariţiei a fostei gimnastegalerie foto

Diverse

Comentarii

Publicaţia Mirror a realizat un reportaj din oraşul în care Aliba Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, a fost deseori văzută şi unde s-ar ascunde în această perioadă.

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva este un nume important în istoria sportului, după ce a devenit una dintre cele mai titrate sportive din gimnastica ritmică.

Viaţa ei privată a devenit însă o mare enigmă după ce au apărut tot mai mult zvonuri despre presupusa idilă pe care ar avea-o cu Vladimir Putin.

În această perioadă, Alina Kabaeva ar fi fost trimisă de Vladimir Putin să se ascundă într-o ţară din Europa, la graniţa Elveţiei cu Italia. În Elveţia circulă deja o petiţie pentru expulzarea Alinei Kabaeva.

În ce oraş s-ar ascunde Alina Kabaeva: ”Acesta este locul perfect pentru ca Putin să o trimită cu copiii lor”

Negată în dese rânduri de Kremlin, relaţia dintre Alina Kabaeva şi Vladimir Putin a fost scoasă la suprafaţă de surse care fie au dorit să-şi păstreze anonimatul, fie au avut de suferit.

Primul care a făcut această dezvăluire a fost Alexander Lebedev - fost coleg cu Putin în KGB - în 2008, în ziarul pe care-l deţinea atunci. După ce publicaţia a scris despre relaţia dintre Alina Kabaeva şi Vladimir Putin, Alexander Lebedev a fost obligat să o închidă. Motivul oficial? Probleme financiare.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ULTIMA APARIŢIE A ALINEI KABAEVA!

 

Acum, la 14 ani distanţă, Alina Kabaeva şi Vladimir Putin ar avea 4 copii împreună, dintre care două gemene care s-ar fi născut într-o clinică privată din Lugano, Elveţia.

Cei de la Mirror au făcut un reportaj special despre Lugano, un oraş cochet aflat la graniţa cu Italia, despre care se spune că este una dintre destinaţiile favorite ale oligarhilor apropiaţi de Vladimir Putin.

O sursă din Lugano a declarat pentru sursa citată că Alina Kabaeva şi Vladimir Putin sunt puternic legaţi de oraşul din Elveţia:

”Înainte de pandemia de coronavirus se bârfea adesea în oraş despre amanta lui Putin. Se ştie că au legături puternice aici, dar oricine îi cunoaşte a jurat păstrarea secretului.

În timp ce Rusia se destramă din cauza sancţiunilor, acesta este locul perfect pentru ca Putin să-i trimită pe Alina şi pe copiii lor”, a declarat o sursă pentru Mirror.

Primele zvonuri despre legăturile lui Vladimir Putin cu Lugano au apărută în urmă cu 7 ani. Atunci, Alina Kabaeva ar fi născută gemene la clinica privată Sant'Anna, din Lugano, despre care se spune că este foarte frecventată de oligarhii ruşi.

Alina Kabaeva ar fi închiriat atunci două rezerve, una pentru ea şi una pentru bodyguarzii ei. S-a zvonit că inclusiv Vladimir Putin ar fi fost prezent aici, într-o discreţie totală.

Alina Kabaeva ar fi fost văzută de mai multe ori în Piazza Della Riforma, din Lugano

Jurnaliştii de la Mirror mai scriu că Alina Kabaeva ar fi fost văzută de mai multe ori plimbându-se în celebra Piazza Della Riforma, cea mai luxoasă zonă din Lugano, cu multe magazine şi terase extrem de scumpe, deţinute de marile branduri din domeniu.

De altfel, în Piazza Della Riforma sunt deseori văzuţi milionari ruşi însoţiţi de iubitele lor foarte tinere, mai scriu cei de la Mirror. Alexei Mordashov, al doilea cel mai bogat om de afaceri din Rusia, care deţine o companie de siderurgie şi minerit, are sediul într-un parc industrial de la marginea oraşului Lugano.

Alina Kabaeva ar avea o cabană într-o zonă foarte discretă şi foarte bine păzită, care s-ar afla pe malul lacului Lugano.

Ultima apariţie publica a Alinei Kabaeva

În vârstă de 38 de ani, Alina Kabaeva a avut apariţii extrem de rare după ce zvonurile despre relaţia cu Vladimir Putin au devenit tot mai dese. Nu dă interviuri şi ultima dată a apărut în vara anului trecut, după doi ani şi jumătate în care nu s-a ştiut nimic despre ea.

În august 2021, Alina Kabaeva a postat pe reţelele de socializare un clip în care se arăta revoltată de arbitrajele din gimnastică ritmică, de la Jocurile Olimpice de la Tokye. De atunci n-a mai avut nicio apariţie.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ULTIMA APARIŢIE A ALINEI KABAEVA!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alina kabaeva 

viewscnt
Articole similare