Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În criză după o serie groaznică de accidentări, Liverpool se orientează spre transferuri. ”Cormoranii” transferă perla lui Sporting!

În criză după o serie groaznică de accidentări, Liverpool se orientează spre transferuri. ”Cormoranii” transferă perla lui Sporting!

Liverpool

Comentarii

Dorit şi de Real Madrid sau Arsenal, Nuno Mendes ar urma să ajungă la Liverpool, anunţă presa din Portugalia.

Liverpool are mari probleme cu accidentările. Thiago Alcantara şi Alisson sunt cele mai recente ”victime” ale unui sindrom care pare să afecteze desfăşurarea sezonului competiţional pentru Jurgen Klopp şi ai săi.

Gruparea de pe Anfield Road caută astfel soluţii pe piaţa transferurilor, dar politica este una simplă. Klopp vrea fie jucători tineri, de perspectivă, care pot reprezenta soluţii şi pe viitor, fie ”plombe” cu multă experienţă, dar de moment.

În prima categorie, Liverpool l-a inclus pe Perr Schuurs, un tânăr fundaş de la Ajax, care ar urma să ajungă pe Anfield în iarnă. Tot în această categorie, ”coromoranii” îl vor include şi pe Nuno Mendes de la Sporting.

Cotat la 12 milioane de euro, puştiul de 18 ani evoluează ca fundaş stânga şi abia şi-a prelungit contractul cu ”leii”. Liverpool vrea să-l aducă încă din iarnă pentru a avea o alternativă viabilă la Robinson, considerat de mulţi, cel mai bun lateral stânga al momentului.

Mendes este internaţional U21 al Portugaliei şi a jucat 10 meciuri în actuala stagiune, marcând deja un gol pentru Sporting. Ar urma să o coste pe Liverpool aproape 20 de milioane de euro, mai scrie presa din Portugalia.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolnuno mendes 

viewscnt
Articole similare