You are here:

În culmea fericirii, Gigi Becali a numit jucătorul de la FCSB care l-a ”supărat” în meciul cu PAOK: ”Am vorbit cu el în avion”

În culmea fericirii, Gigi Becali a numit jucătorul de la FCSB care l-a ”supărat” în meciul cu PAOK: ”Am vorbit cu el în avion”

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie uriaşă, 1-0 la Salonic, contra lui PAOK, iar campioana României a luat o opţiune serioasă la calificarea în primăvara Europa League.

FCSB s-a impus pe Toumba, contra lui PAOK, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Daniel Bîrligea la ultima fază a primei reprize.

Roş-albaştrii s-au apărat excelent în repriza a doua, deşi au rămas cu un om mai puţin în minutul 56, după eliminarea lui Darius Olaru.

PAOK a controlat autoritar meciul în ultima jumătate de oră, însă nu şi-a creat foarte multe ocazii de gol, iar campioana României a plecat cu cele trei puncte din infernul de la Salonic.

Astfel, după două etape, FCSB are şase puncte şi un golaveraj excelent (5-1), asta după ce roş-albaştrii au făcut instrucţie săptămâna trecută cu RFS pe Arena Naţională, scor 4-1.

Gigi Becali îl iartă pe Darius Olaru, deşi căpitanul a fost eliminat în meciul cu PAOK

După meci, Gigi Becali a recunoscut că a fost deranjat de felul în care Darius Olaru a luat al doilea galben în partida de pe Toumba, însă i-a dat credit în totalitate pentru golul victoriei, marcat de Bîrligea, la care căpitanul FCSB-ului are un merit uriaş.

”(n.r. despre Olaru) Da, m-am supărat pe el. Asta am vorbit cu el în avion. Ai situaţii când ai mingea la tine şi te învârţi în loc, ai două poziţii de pas, de ce nu dai mingea? El nu, s-a încăpăţânat. E febra meciului, atunci nu mai gândeşte, cred. Dar n-ai cum să te superi pe Olaru, el a câştigat meciul ăsta. E invenţia lui faza, a dat pasă să o bage în poartă cu latul. 

Bîrligea e atacant, are simţul golului, a câştigat toate golurile, s-a luptat cu un leu. Ce a făcut el astăzi, jos pălăria. Luptă, atât de... Jos pălăria! Cui să reproşezi? Toată echipa jos pălăria, felicitări. Toată echipa. Olaru a inventat un gol, trebuie să-l specificăm”; a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguegigi becaliolaru 

viewscnt
Articole similare