You are here:

În Italia nu se mai joacă fotbal. După Juventus - AC Milan, semifinala din Cupa Italiei Napoli - Inter a fost şi ea amânată

În Italia nu se mai joacă fotbal. După Juventus - AC Milan, semifinala din Cupa Italiei Napoli - Inter a fost şi ea amânată
Comentarii

Meciul Napoli - Inter, din manşa a doua a semifinalelor Cupei Italiei, programat iniţial joi, de la ora 21:45, a fost amânat din cauza epidemiei de infecţii cu Covid-19.

La fel ca duelul dintre Juventus şi AC Milan, care a fost deja amânat, Napoli - Inter nu se va disputa. Totul din cauza epidemiei cu coronavirus care a lovit Italia în această perioadă.

Meciul tur dintre Napoli şi Inter, disputat la Milano, s-a încheiat cu victoria echipei pregătite de Gennaro Gattuso cu scorul de 1-0.

Italia este ţara europeană afectată cel mai mult de coronavirus, înregistrându-se peste 2.500 de cazuri de contaminare şi 79 de decese. Mai mult decât atât, agenţia de presă ANSA a anunţat că guvernul Italiei, la sugestia unor specialişti în sănătate, ar vrea să suspende orice eveniment sportiv în luna martie. Acest lucru ar însemna un adevărat dezastru pentru Serie A, care le va aglomera programul echipelor, reprezentanţii primei ligi fiind obligaţi să încheie campionatul cât mai repede în aceaastă primăvară din cauza Campionatului European.

Afla mai multe despre: interjuventus 

viewscnt
Articole similare