Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În meciul următor să dăm 200%” Javier Humet după eşecul cu Porto: ”Portarul lor a făcut un meci mare”

”În meciul următor să dăm 200%” Javier Humet după eşecul cu Porto: ”Portarul lor a făcut un meci mare”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia portugheză FC Porto, în etapa a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor, scor 27-26 (15-14).

Javier Humet, autor a trei goluri pentru Dinamo în acest meci, a explicat: ”Da, am fost acolo, ne-am dorit foarte mult victoria asta. Acum sa vedem ce am gresit si urmatorul meci sa dam 200 la suta sa incercam sa castigam” a mărturisit Humet.

El l-a lăudat pe Mitrevski, portarul portughezilor: ”Portarul lor a facut un meci foarte bun,. La inceput am jucat destul de bine dar ne-a scos mingea. Sunt jucatori buni, foarte buni, multi joaca Champions League, era clar ca nu o sa fie usor”

Pentru Dinamo urmează un meci infernal cu Barcelona: ”Pentru orice handbalist e foarte important sa joci meciuri tari si pe teren sunt 60 de minute, e greu, sunt jucatori buni de talie mondiala, dar nei incercam sa ne batem cu ei” a mai spus Humet.

Principalii marcatori ai partidei au fost Negru, Pascual, Gavriloaia, Nantes şi Humet, cu câte 3 goluri, pentru Dinamo, respectiv Iturriza şi Alves, câte 5, pentru FC Porto.

În celelalte partide ale etapei a 3-a, toate jucate miercuri, s-au înregistrat rezultatele: Flensburg - PSG 27-27, HC Motor - Kielce 25-26 şi, surpriza rundei, Veszprem - Barcelona 29-28.

 

Afla mai multe despre: javier humet 

viewscnt
Articole similare