You are here:

În sfârşit, a semnat! Messi şi-a prelungit contractul cu Barcelona. Are o clauză de reziliere incredibilă

În sfârşit, a semnat! Messi şi-a prelungit contractul cu Barcelona. Are o clauză de reziliere incredibilă

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona, după ce negocierile au durat aproape un an. Clubul catalan i-a pus şi o clauză de reziliere impresionantă, pentru a se proteja de cluburi precum PSG şi Manchester City.

Îngrijorarea fanilor a luat sfârşit. FC Barcelona a anunţat că Lionel Messi şi-a pus semnătura pe un nou contract, care expiră pe 30 iunie 2021. Starul argentinian va avea atunci 34 de ani. Este o veste pe care suporterii Barcelonei au aşteptat-o cu sufletul la gură.

Şefii Barcelonei au încercat timp de aproape un an să-l convingă pe Messi să semneze prelungirea, însă acesta a refuzat. Situaţia a devenit şi mai îngrijorătoare după ce PSG i-a plătit lui Neymar clauza de reziliere, în valoare de 222 de milioane de euro. S-a scris atunci că Messi este nemulţumit de calitatea lotului şi vrea să plece.

Până la urmă, jucătorul de 30 de ani a fost de acord cu propunerea primită de la conducerea Barcelonei. Messi a semnat până în vara lui 2021 şi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, o sumă ce pare acum imposibil de achitat.

În acest sezon, Leo Messi a avut 19 apariţii, a marcat 16 goluri şi a reuşit 5 assist-uri. În campionat, are 12 meciuri şi 12 goluri.

Afla mai multe despre: fc barcelonalionel messiprimera 

viewscnt
Articole similare