Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

În Superligă star, ”afară” balast! A bifat doar 13 minute în campionat, în acest sezon

În Superligă star, ”afară” balast! A bifat doar 13 minute în campionat, în acest sezon

Fotbal

Comentarii

În Superliga României era indicat drept unul dintre cei mai valoroşi jucători, însă pasul spre Scandinavia pare să nu-i priască.

CFR Cluj l-a vândut pe ghanezul Emmanuel Yeboah (20 de ani) în această vară, în Danemarca, la Brondby, însă schimbul a 1.800.000 de euro.

Yeboah nu s-a adaptat în Danemarca

Atacantul a fost extrem de încântat de mutarea în Scandinavia, însă primele şase luni la Brondby nu sunt deloc tocmai cele dorite.

A bifat doar 13 minute în campionat şi, pentru moment, antrenorul echipei nu pare să aibă încredere suficientă în el pentru a-l utiliza drept titular.

Se pare că fotbalistul african nu s-a adaptat la fotbalul danez. Chiar dacă este înzestrat cu foarte multe calităţi tehnice, Yeboah pare să aibă probleme de ordin tactic.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Emmanuel Yeboah, conform transfermarkt.de.

Emmanuel e tânăr şi s-a impus repede la Cluj până să vină aici. În acest moment, e vorba despre felul în care trebuie să joace în continuare.

El trebuie să evolueze în mediul în care e acum. Şi asta încercăm să lucrăm cu el. Yeboah are calităţi individuale, dar trebuie să se adapteze şi să înceapă să înţeleagă jocul”, a declarat Jesper Sørensen, pentru bold.dk.

Emmanuel Yeboah a semnat un contract valabil până în 2027 cu Brondby, iar vârsta este de partea sa. Danezii au răbdare cu fostul atacant din Gruia şi nu doresc să-i forţeze integrarea, pentru a nu-l compromite definitiv.

  • 3 selecţii şi 3 goluri pentru naţionala U23 a Ghanei are fostul fotbalist de la CFR Cluj.
  • 53 de meciuri, 5 goluri şi 3 pase decisive a adunat Yeboah pentru CFR Cluj.

Afla mai multe despre: brondbyyeboah 

viewscnt
Articole similare