Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În vestiarul Stelei nu-l auzeam vorbind! Acum vorbeşte prea mult!" Dică s-a enervat când a auzit declaraţia lui Lovin despre el

"În vestiarul Stelei nu-l auzeam vorbind! Acum vorbeşte prea mult!" Dică s-a enervat când a auzit declaraţia lui Lovin despre el

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că a fost surprins să audă declaraţia lui Florin Lovin la adresa sa. Fostul închizător al FCSB s-a arătat dezamăgit de modul în care Dică a negociat relaţia cu jucătorii reprezentaţi de el, Denis Alibec şi Constantin Budescu.

În conferinţa de presă organizată înainte de partida cu Astra, Dică i-a răspuns tăios fostului său coleg de la FCSB şi i-a amintit acestuia că în iarnă conducerea echipei i-a transmis că Alibec poate pleca şi nu a reuşit să găsească nicio echipă pentru atacant.

"Da, m-a surprins ce a spus Lovin! Din ce îmi aduc aminte, când eram la Steaua, în vestiar nu prea vorbea. Nu-l auzeam vorbind în vestiar. Acum s-a trezit să vorbească de personalitate şi de altele... Când venea patronul să vorbească de vreo primă, ceva, îmi amintesc că era un Nicolae Dică, un Mirel Rădoi, un Petre Marin, cei care vorbeau în vestiar... Nu îmi amintesc de Lovin. Acum cred că vorbeşte prea mult. Ar trebui să-şi vadă de treaba lui, de impresariat. În iarnă i s-a transmis să-i găsească echipă lui Alibec şi nu a venit cu nicio ofertă! De asta ar trebui să se ocupe", a declarat Dică într-o conferinţă de presă.


 

Afla mai multe despre: dicalovinalibec 

viewscnt
Articole similare