Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înainte de a semna prelungirea contractului, Mbappe a discutat cu Macron: ”Aici vedem că fotbalul s-a schimbat şi că are un loc important în societate!”

Înainte de a semna prelungirea contractului, Mbappe a discutat cu Macron: ”Aici vedem că fotbalul s-a schimbat şi că are un loc important în societate!”

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a decis să rămână la Paris Saint-Germain, dar a afirmat, luni, că a discutat cu preşedintele Emmanuel Macron înainte de a lua această decizie.

”Am vorbit de multe ori. Să spunem că au fost sfaturi bune. El a vrut să rămân, asta face parte din negocieri”, a spus Mbappé în cadrul unui interviu acordat mai multor mass-media, inclusiv AFP, după o conferinţă de presă la Parc des Princes.

”El este unul dintre diferiţii oameni cu care am vorbit despre fotbal! Aici vedem că fotbalul s-a schimbat şi că are un loc important în societate”, a mai spus Mbappe.

Mesajul pe care i l-a trimis Mbappe lui Florentino Perez când l-a anunţat că rămâne la PSG:

Mbappe, aflat în ultima lună de contract cu PSG, a decis să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere după ce a amânat totul până-n ultimul moment. Când s-a hotărât, Mbappe i-a trimis un mesaj lui Florentino Perez, iar spaniolii de la El Chiringuito au aflat cuvintele pe care i le-a transmis starul francez preşedintelui de pe "Bernabeu".

”Vă informez că am decis să rămân la PSG. Vreau să vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferit oportunitatea de a juca pentru Real Madrid, clubul al cărui fan am fost de când eram copil. Sper să îmi înţelegeţi decizia. Mult succes în finala Ligii Campionilor!”, i-a scris Mbappe lui Florentino Perez, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: psg-macron-mbappe 

viewscnt
Articole similare