Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înainte de meciul cu România, Karim Adeyemi a primit o veste uriaşă: ”Bayern şi Dortmund l-au contactat”

Înainte de meciul cu România, Karim Adeyemi a primit o veste uriaşă: ”Bayern şi Dortmund l-au contactat”

Fotbal

Comentarii

Karim Adeyemi ar putea ajunge la una dintre marile forţe din Bundesliga.

Bayern şi Borussia Dortmund sunt interesate de Karim Adeyemi

Karim Adeyemi, vârful cu origini româneşti de la Salzburg, pare să se afle în cel mai bun moment al carierei sale. Ajuns deja la naţionala Germaniei, unde a debutat cu gol, Adeyemi ar putea da marea lovitură în următoarele perioade de transferuri.

Unul dintre marcatorii ”Die Mannschaft” în partida cu Armenia (scor 6-0), Adeyemi ar putea fi titular contra României. Dacă presa catalană anunţă că atacantul are şanse mici să ajungă la Barcelona, ţinând cont că Salzburg cere între 30 şi 40 de milioane de euro pentru el, cei de la Sky au o altă variantă.

”Ştim că cele mai importante trei cluburi din Germania, Bayern Munchen, Borussia Dortmund şi Leipzig, au discutat deja cu ADeyemi. Au fost discuţii specifice” a anunţat jurnalistul Marc Behrenbeck.

În vârstă de 19 ani, Adeyemi are 21 goluri şi 17 pase decisive în 65 de meciuri disputate pentru RB Salzburg. Poate evolua ca aripă (stânga sau dreapta), dar şi ca atacant central. Adeyemi a fost cumpărat de Salzburg în 2018 de la Unteraching cu 2.8 milioane de lire.

Lotul convocat de Hansi Flick:

  •     Portari: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Neuer (Bayern), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona);
  •     Fundaşi: Mathias Ginter (Borussia Moenchengladbach), Thilo Kehrer (PSG), Lukas Klostermann (RB Leipzig), David Raum (Hoffenheim), Antonio Rudiger (Chelsea), Niklas Sule (Bayern), Nico Schlotterbeck (Freiburg);
  •     Mijlocaşi/Atacanţi: Karim Adeyemi (Salburg), Serge Gnabry (Bayern), Leon Goretzka (Bayern), Kai Havertz (Chelsea), Jonas Hofmann (Borussia Moenchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern), Thomas Muller (Bayern), Jamal Musiala (Bayern), Florian Neuhaus (Borussia Moenchengladbach), Marco Reus (Borussia Dortmund), Leroy Sane (Bayern), Timo Werner (Chelsea), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen).

Germania întâlneşte România la Hamburg, pe 8 octombrie, de la ora 21:45, în timp ce cu Macedonia de Nord joacă pe 11 octombrie, de la aceeaşi oră.

Afla mai multe despre: karim adeyemi 

viewscnt
Articole similare