adplus-dvertising
You are here:

Încă două transferuri la Dinamo, după Patriche! Ce jucători semnează | EXCLUSIV

Încă două transferuri la Dinamo, după Patriche! Ce jucători semnează | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a anunţat transferul lui Răzvan Patriche (35 de ani) în Ştefan cel Mare. Fundaşul central se va alătura lotului condus de Flavius Stoican şi a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu Dinamo.

Iuliu Mureşan a anunţat un transfer la Dinamo: "A semnat pe un an şi jumătate. Va fi determinant!" | EXCLUSIV

Primul transfer de la Dinamo în "era" Flavius Stoican este Răzvan Patriche, fostul căpitan al Academicii Clinceni. Fundaşul a semnat şi va fi sub comanda lui Flavius Stoican, în încercarea de a salva Dinamo de la retrogradare. Contactat de Telekom Sport, Iuliu Mureşan a anunţat transferul lui Răzvan Patriche în Ştefan cel Mare.

"Numai vocea lui se auzea pe teren la meciul cu noi. E un jucător cu experienţă, avem nevoie de aşa ceva. Va fi determinant şi o să-i influnţeze pe ceilalţi jucători. În media în care sunt jucătorii pe care i-am adus şi pe care îi vom aduce. Salariul este unul normal. A semnat pe un an şi jumătate", a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Patriche în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Sportul, ASA Târgu Mureş, U Craiova, CS Afumaţi şi Academica Clinceni sunt echipele din CV-ul lui Răzvan Patriche.

Răzvan Patriche nu e singurul jucător care va sosi în Ştefan cel Mare în această iarnă. După ce l-a ratat pe Kamer Qaka, Dinamo vrea să mai aducă un fundaş dreapta şi un atacant golgheter. Totuşi, Iuliu Mureşan a precizat că la Dinamo vor sosi doar jucători liber de contract, pentru că echipa nu-şi permite să achite sume de transfer.

"E primul transfer (n.r. - Patriche), trebuie să aducem fundaş dreapta, atacant cu calităţi bune de golgheter. Nu ne permitem să cumpărăm jucători, aducem doar liberi", a mai spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare