Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o echipă din Liga 1 intră în insolvenţă. Situaţia critică prin care trece clubul

Încă o echipă din Liga 1 intră în insolvenţă. Situaţia critică prin care trece clubul

Superliga

Comentarii

Unul dintre cluburile din Liga 1 are mari probleme financiare şi se pregăteşte de insolvenţă.

Liga 1 continuă să aibă în componenţă echipe care nu fac faţă din punct de vedere financiar. În acest moment, cel mai cunoscut caz este cel al lui Dinamo, care a fost nevoită să intre pentru a doua oară în insolvenţă.

Dar sunt şi alte echipe pentru care banii reprezintă principala problemă. Una dintre aceste echipe se pregăteşte să intre în insolvenţă în perioada următoare.

Clubul din Liga 1 care se pregăteşte de insolvenţă. Salarii neplătite de 4 luni

Unul dintre proiectele de succes din fotbalul românesc riscă să se încheie. Echipa are mari probleme financiare şi se pregăteşte să-şi depună dosarul de insolvenţă. Este singura salvare pentru a putea continua în Liga 1.

Este vorba despre Academica Clinceni, echipă care a surprins în ultimii ani şi în sezonul trecut a reuşit să intre în premieră în play-off-ul Ligii 1.

Însă veniturile clubului n-au putut ţine pasul cu ascensiunea clubului, astfel că echipa a ajuns să aibă mari probleme financiare. Potrivit gsp.ro, Academica Clinceni are dosarul de insolvenţă pregătit şi urmează să-l depună în zilele următoare.

Jucătorii sunt neplătiţi de aproximativ 4 luni, dar există restanţe mari şi din cauza unor datorii către foşti fotbalişti. Potrivit sursei citate, Academica Clinceni trebuie să achite până pe 26 octombrie suma de 6.000 de euro către Adi Popa. În caz contrar, riscă depunctarea.

De altfel, echipa ilfoveană a trecut la limită pe lângă depunctare după ce a achitat pe ultima sută de metri suma de 15.000 de euro către Eugen Cebotaru, un alt fost jucător al Academicii.

Nici situaţia în clasamentul Ligii 1 nu este una strălucită. Academica Clinceni este pe ultimul loc şi este singura echipă care n-a câştigat niciun meci în 12 etape.

Nici venirea lui Ionuţ Chirilă n-a schimbat mersul lucrurilor şi antrenorul în vârstă de 55 de ani este în prag de demitere.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare