Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură pentru naţională! Al doilea fotbalist care s-a accidentat: "Este suspect de ruptură. Cinste lui că a jucat"

Încă o lovitură pentru naţională! Al doilea fotbalist care s-a accidentat: "Este suspect de ruptură. Cinste lui că a jucat"
Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat că încă un fotbalist s-a accidentat, de această dată în Bosnia - România 1-0.

S-a accidentat şi Denis Alibec după Iulian Cristea

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

Pentru următoarele două partide din Liga Naţiunilor, din luna iunie, prima reprezentativă nu se va baza sigur pe Iulian Cristea, cel care riscă să stea pe bară aproximativ jumătate de an. 

De altfel, fundaşul de la FCSB revine miercuri în România şi va fi operat luni. 

Totuşi, un accidentat a apărut şi după înfrângerea din Bosnia. Intrat în repriza a doua, Denis Alibec a fost văzut pe teren în timp ce se ţinea de coapsa dreaptă. Mai mult, la un atac în care Octavian Popescu i-a pasat în profunzime, vârful n-a putut urmări mingea la capacitate maximă. 

După finalul celor 90 de minute, Edi Iordănescu a anunţat vestea rea. 

Atacantul lui Atromitos s-a e suspect de ruptură. Chiar şi aşa, Denis Alibec a terminat partida pe teren. 

"Denis este suspect de ruptură. Cinste lui că a jucat şi a dat tot ce a putut", a spus Edi Iordănescu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: denis alibecedi iordanescubosnia romania 1-0 

viewscnt
Articole similare