You are here:

Încă o lovitură pregătită de CSA! Pe cine mai aduce Steaua, după Daniel Opriţa, Iulian Miu şi Florentin Dumitru: "Se va vorbi cu el în seara asta"

Încă o lovitură pregătită de CSA! Pe cine mai aduce Steaua, după Daniel Opriţa, Iulian Miu şi Florentin Dumitru: "Se va vorbi cu el în seara asta"

Fotbal intern

Comentarii

Iulian Miu, noul antrenor secund al echipei Steaua, a dezvăluit că oficialii Clubului Sportiv al Armatei negociază aducerea lui Martin Tudor pe postul de antrenor cu portarii.

"Sperăm să vină şi Martin Tudor. Se va vorbi cu el în această seară. El are un contract la Chiajna, dar sperăm să vină şi el alături de noi. Şi nu numai cei care suntem acum acolo, sperăm să vină şi alţi foşti fotbalişti, care au jucat împreună cu noi sau în altă perioadă la Steaua", a declarat Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

Ajuns la 43 de ani, Iulian Miu a jucat la Steaua între 1996 şi 2002. El a mărturisit că a fost emoţionat în momentul revenirii la Steaua. Miu va fi secundul lui 

"Da, am avut emoţii, dar în acelaşi timp a fost o satisfacţie imensă că am putut să negociez contractul ăsta şi chiar să îl semnez. Noi am mai discutat despre o posibilă întoarcere în Ghencea acum 10 zile, la un moment dat căzuse totul, dar uite că cei de acolo s-au gândit să ne cheme şi să semnăm astăzi contractele. Într-un timp record, într-o oră şi jumătate, am semnat şi contractele, ne-am şi înţeles, am vorbit cu jucătorii şi în scurt timp trebuie să începem antrenamentele", a adăugat Miu.

Daniel Opriţa va fi noul antrenor al roş-albaştrilor, iar Iulian Miu va fi antrenor secund. Din staff va face parte şi fostul coleg de la Steaua al celor doi, Florentin Dumitru.

 

Afla mai multe despre: miu 

viewscnt
Articole similare