Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o "perlă" pentru Charalambous şi Pintilii? Fotbalistul pe care FCSB îl urmăreşte atent: "Poate vine la noi"

Încă o "perlă" pentru Charalambous şi Pintilii? Fotbalistul pe care FCSB îl urmăreşte atent: "Poate vine la noi"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul FCSB, a anunţat în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Petrolul că evoluţia lui Alexandru Musi - împrumutat pe "Ilie Oană" în acest sezon - este urmărită atent de stafful "roş-albaştrilor".

Întrebat dacă Alexandru Musi ar putea reveni la echipă în pauza de iarnă, dacă evoluţiile sale vor fi în continuare convingătoarea, Elias Charalamnbous a dat un răspuns ferm, fără să se ferească de cuvinte. Cipriotul de pe banca FCSB a spus că evoluţia lui Musi este monitorizată atent.

Alexandru Musi, înapoi la FCSB în pauza de iarnă? Răspunsul dat de Elias Charalambous

Alexandru Musi s-a făcut remarcat în acest sezon de Superligă la Petrolul, unde a marcat deja de trei ori şi a livrat şi trei assist-uri, la doar 19 ani, fotbalistul împrumutat de FCSB ar putea reveni în tricoul "roş-albaştrilor" mai repede de sezonul viitor.

Charalambous a dezvăluit în faţa jurnaliştilor că el şi stafful urmăresc atent evoluţiile lui Alexandru Musi în tricoul Petrolului. "Lupii galbeni" nu-l vor putea folosi pe Alexandru Musi în meciul directk, deoarece există o clauză specială în contractul dintre cele două părţi.

Antrenorul FCSB a lăsat să se înţeleagă că Musi are şanse să se întoarcă în tricoul FCSB în pauza de iarnă şi să fie încă o variantă U21 pentru echipă.

"Cu siguranţă ne uităm la toţi jucătorii care ne aparţin şi joacă la alte echipe, împrumut. Musi are parte de un sezon foarte bine. Dacă va continua să joace aşa cum o face, poate se va întoarce la noi", a spus Elias Charalambous într-o conferinţă de presă.

  • 3 - trei goluri şi trei pase decisive a strâns Alexandru Musi în acest sezon la Petrolul, în 13 meciuri
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsuperligaalexandru musipetrolulelias charalambous 

viewscnt
Articole similare