Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un antrenor din Superligă în pericol? "De-a lungul vremii, am văzut fel şi fel de decizii acolo" | EXCLUSIV

Încă un antrenor din Superligă în pericol? "De-a lungul vremii, am văzut fel şi fel de decizii acolo" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a vorbit despre doi colegi de breaslă din Superligă.

Ovidiu Burcă, despre Liviu Ciobotariu şi Andrei Prepeliţă

Apar nori la orizont şi pentru alt antrenor din Superligă. FC Voluntari a pierdut cu Petrolul, în etapa 16 din Superligă, scor 0-1, şi a ajuns la trei meciuri fără victorie, dintre care două înfrângeri. După ce au jucat în play-off, ilfovenii sunt pe locul 10, cu 17 puncte, iar Ovidiu Burcă a fost întrebat dacă postul antrenorului e în pericol. 

"Nu ştiu. La Voluntari, de-a lungul vremii, am văzut fel şi fel de decizii. Ciobotariu a făcut o treabă extraordinară la Voluntari şi merită respect, merită să fie susţinut. Nu cred că e momentul să se pună problema de aşa ceva (n.r. - schimbarea antrenorului)", a spus antrenorul lui Dinamo Bucureşti la Orange Sport. 

De asemenea, Ovidiu Burcă a comentat şi demiterea lui Andrei Prepeliţă, plecat subit de la FC Argeş, după hotărârea Consiliului Director al clubului din Piteşti. 

Burcă are câteva semne de întrebare privind relaţia dintre antrenor şi conducători, dar e sigur că Prepeliţă va avea succes în carieră. 

"E păcat că un antrenor tânăr care realizează ce a făcut cu FC Argeş, să iei echipa de pe ultimele locuri şi să o duci în play-off... S-ar putea ca acolo să ne scape unele amănunte. Din exterior aşa se vede. Sunt subiectiv, că suntem din aceeaşi breaslă şi e normal să ne susţinem, dar cred că Prepeliţă e antrenor de mare viitor", a mai spus tehnicianul "câinilor". 

Afla mai multe despre: ovidiu burcaandrei prepelitaliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare