Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un club de tradiţie a dispărut oficial I FC Braşov a intrat în faliment: clubul de fotbal are datorii de peste 10 milioane de euro!

Încă un club de tradiţie a dispărut oficial I FC Braşov a intrat în faliment: clubul de fotbal are datorii de peste 10 milioane de euro!

Fotbal

Comentarii

Clubul de fotbal FC Braşov a intrat în faliment. Gruparea are datorii de 10 milioane de euro, aproximativ 5 milioane de euro fiind impozite neplătite la fisc.

Alţi 700.000 de euro reprezintă salarii neplătite la jucători. Clubul mai are şi o datorie de 1,3 milioane de euro la patronul Ioan Neculaie, care este anchetat penal tocmai pentru că a luat bani din conturile clubului. Restul sunt datorii acumulate la diverşi furnizori şi utilităţi. Clubul a intrat în insolvenţă în 2015, dar creditorii au cerut falimentul. Cererea lor a fost aprobată de Tribunalul Braşov.

Echipa de fotbal FC Braşov a fost înregistrată la Federaţia Română de Fotbal în 137. A fost prima echipă din România care a căştigat o cupă internaţională. Au reuşit să câştige Cupa Balcanică, în 1961. Astăzi, cupa nu se regăseşte la club şi nu ştie nimeni unde este. Se bănuieşte că este la un depozit al federaţiei sau că ar fi la fostul antrenor Nicolae Proca, care a decedat.

 

 

Afla mai multe despre: fc brasovfalimentdisparitieprobleme 

viewscnt
Articole similare