Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un motiv de nemulţumire pentru Dan Petrescu: ”Nu mi-a convenit, recunoscut asta. Trebuie să mergem înainte”

Încă un motiv de nemulţumire pentru Dan Petrescu: ”Nu mi-a convenit, recunoscut asta. Trebuie să mergem înainte”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu se declară nemulţumit de faptul că meciul cu Poli Iaşi a fost programat vineri. Antrenorul lui CFR Cluj ar fi preferat să joace sâmbătă sau duminică. CFR Cluj - Poli Iaşi se joacă vineri, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1.

 CFR Cluj începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu, împotriva echipei care este considerată cea mai slabă dintre cele şase, Poli Iaşi. Însă Dan Petrescu spune că se aşteaptă la un meci dificil. Antrenorul lui CFR Cluj are şi un motiv de nemulţumire, faptul că a fost programat vineri:

”Nu mi-a convenit, recunosc, această... am şi declarat. Dar nu avem scuze, asta e realitatea , trebuie să mergem înainte. Aşa a fost programul şi, din păcate, ni s-a spus că în play-off vom juca numai sâmbăta şi dumninica, dar iată că primul meci e vineri. Deci nici acest lucru nu trebuie să ne încurce să jucăm bine şi să câştigăm meciul, pentru că jucăm acasă şi vrem să câştigăm primul meci.

Indiferent cu cine joci în play-off, nu cred că poate fi un meci uşor. Nu cred că o echipă poate să vină la CFR Cluj să zică ”nu tratăm meciul 100%”. E clar că poate ei vor fi mai motivaţi decât ceilalţi, pentru că e prima oară când Iaşi reuşeşte în aceşti trei ani să se califice în play-off. Şi merită felicitări, pentru că au făcut un lucru foarte, foarte bun. Nimeni nu se aştepta la acest lucru”,
a declarat Dan Petrescu.

”Bursucul” nu crede în declaraţiile făcute de cei de la CSM Poli Iaşi, care s-au plâns că au probleme financiare: ”Am auzit că au primă mare la meciul cu noi, aşa problemă mare au. Nu cred că la o echipă din play-off pot să fie o problemă banii, în momentul ăsta. Pentru că sunt convins că toate echipele din play-off, banii o să îi ia până la urmă. O să îi ia mai târziu sau mai devreme, asta rămâne de văzut”.
 

Afla mai multe despre: cfr clujcsm poli iasidan petresculiga 1 

viewscnt
Articole similare