Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român în Primera Division! Anunţ uriaş făcut azi de Gazzetta dello Sport pentru omul debutat de Contra la naţională

Încă un român în Primera Division! Anunţ uriaş făcut azi de Gazzetta dello Sport pentru omul debutat de Contra la naţională

Stranieri

Comentarii

Atacantul român George Puşcaş ar putea ajunge în prima ligă a Spaniei în această vară, anunţă Gazzetta dello Sport. Conform publicaţiei italiene, atacantul legitimat de Inter este dorit în La Liga de Real Sociedad, iar cele două cluburi ar putea ajunge la o înţelegere în scurt timp.

Împrumutat la Novara în sezonul recent încheiat, Puşcaş a înscris 9 goluri în 19 meciuri jucate în Serie B, iar acum ar putea face pasul spre campionatul Spaniei.

Real Sociedad a încheiat ultimul sezon din La Liga pe locul 12. Dacă mutarea se va realiza, Puşcaş ar deveni al doilea român ajuns în această vară în prima ligă a Spaniei, după ce Cristi Ganea a semnat cu Athletic Bilbao.

Puşcaş tocmai a debutat la echipa de seniori a României, în mandatul lui Cosmin Contra, fiind folosit în amicalele tricolorilor cu Chile (3-2) şi Finlanda (2-0).

Cotat de TransferMarkt.de la 2,8 milioane de euro, Puşcaş a ajuns în Italia în 2014, fiind cumpărat de Intel la 18 ani, de la Liberty Oradea.

Afla mai multe despre: george puscastransferreal sociedad 

viewscnt
Articole similare