Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente la meciul Olympique Marseille - PAOK! Lucescu: ”Mai bine ca fanii voştri să nu vină la Atena. Există destulă violenţă în lume, nu era nevoie şi la fotbal” + Reacţia antrenorului după înfrângere

Incidente la meciul Olympique Marseille - PAOK! Lucescu: ”Mai bine ca fanii voştri să nu vină la Atena. Există destulă violenţă în lume, nu era nevoie şi la fotbal” + Reacţia antrenorului după înfrângere
Comentarii

Fanii echipelor Olympique Marseille şi PAOK Salonic s-au confruntat, joi seară, lângă şi pe stadionul Velodrome, înaintea meciului din Conference League, iar antrenorul grecilor, Răzvan Lucescu, şi-a exprimat regretul faţă de aceste incidente, care nu au loc în lumea fotbalului.

Incidente între suporteri la meciul Olympique Marseille - PAOK! Răzvan Lucescu, reacţie dură: ”Mai bine ca fanii voştri să nu vină la Atena. Există destulă violenţă în lume, nu era nevoie şi la fotbal” + Reacţia antrenorului după înfrângere

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi cu Alexandru Mitriţă în componenţă, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Olympique Marseille, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie şi au aruncat obiecte, fumigene şi bucăţi de scaune pe teren înainte de începerea meciului, care a fost întârziat două minute.

 Antrenorul grecilor, Răzvan Lucescu, şi-a exprimat regretul faţă de aceste incidente, care nu au loc în lumea fotbalului.

"La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Sunt dezamăgit de ce am văzut azi. Este o imagine foarte urâtă pentru Marsilie. Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi", a declarat Lucescu, la conferinţa de presă de după meci.

Nouă persoane ar fi fost reţinute: opt francezi şi un grec.

Ce a spus Lucescu după meci:

”Nu sunt de acord că trebuia schimbat ceva, ar fi trebuit să jucăm la fel în prima repriză. Am ales să jucăm un meci în viteză, fără să avem răbdare. Al doilea gol primit este dovada calităţii pe care o are Marseille. Este o echipă care îţi poate face probleme atunci când e cu mingea la picior.

Sunt dezamăgit cu ce s-a întâmplat în prima repriză, ar fi trebuit să avem mai multă răbdare, să ţinem de minge”, a spus Răzvan, la conferinţa de presă de la final.

”În a doua repriză am făcut ceea ce trebuia să facem. În ultimele 10 minute am pus presiune la câteva faze fixe, am fi putut să înscriem un gol şi să obţinem o remiză. Eu nu-mi schimb trăirile şi impresiile (n.r. despre şansele la calificare).

Am văzut ceea ce mă aşteptam să văd. În prima repriză Marseille a fost în avantaj, dar fără a avea foarte multe ocazii. În a doua repriză am jucat cu multă încredere în noi, aşa cum ne-am dorit”, a spus Răzvan Lucescu, citat de sportdog.gr.

Mitriţă a intrat pe teren în minutul 75.

Învingătorii au marcat prin Gerson ’13 şi Payet ’45. Pentru PAOK a înscris El Kaddouri ’48.

În minutul 90+4, de la Marseille a fost eliminat Gerson.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare