Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incompetenţă în Premier League! Arsenal şi-a luat o "ţeapă" de milioane cu noul transfer. Detaliile unei afaceri şocante

Incompetenţă în Premier League! Arsenal şi-a luat o "ţeapă" de milioane cu noul transfer. Detaliile unei afaceri şocante

Arsenal

Comentarii

Cedric Soares (28 de ani) a ajuns în această iarnă la Arsenal. "Tunarii" l-au împrumutat pentru restul sezonului de la Southampton, iar conducerea "sfinţilor" a fost şocată de oferta primită de la adversara din Premier League.

David Ornestein, un reputat jurnalist englez apropiat de Arsenal, a relatat că cei de la Southampton se aşteptau să îl vândă pe Cedric la un club mai mic din Anglia sau în afara campionatului. Însă de ce toată această mirare asupra unui transfer făcut în ultima zi din mercato-ul de iarnă? 

Cedric Soares a fost cumpărat de Southampton în 2015, de la Sporting Lisabona şi a semnat un contract valabil cinci sezoane. Astfel, în vară el va rămâne liber de contract, ceea ce înseamnă că poate semna cu orice echipă îşi doreşte. Cu toate acestea, Arsenal a preferat să îl împrumute şi mai mult de atât, să plătească în schimbul lui aproximativ 5 milioane de lire sterline, chiar dacă nu au siguranţă că din vară va mai fi jucătorul lor. 

Lucrurile nu se opresc însă aici. "Cireaşa de pe tort" este că Soares a venit deja accidentat la Arsenal, având probleme la ligamentele de la genunchi şi va absenta până în luna martie. 

  • 10 milioane de euro este cota lui Cedric Soares, potrivit transfermarkt.com
  • În 2016 a făcut parte din lotul Portugaliei care a câştigat Campionatul European

Afla mai multe despre: cedric soaresarsenal 

viewscnt
Articole similare