Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încredere maximă în Contra din partea oficialilor FRF: "Ne calificăm la EURO 2020! Avem viitor"

Încredere maximă în Contra din partea oficialilor FRF: "Ne calificăm la EURO 2020! Avem viitor"
Comentarii

Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice, este încrezător în viitorul echipei naţionale cu Cosmin Contra pe bancă.

"Suntem bucuroşi că am dovedit că putem să egalăm şi în 10 oameni. Avem viitor şi putem avea încredere pentru următoarea campanie. Nu ştiu dacă a fost penalty, parcă a fost forţat un pic. Nu m-am temut niciun moment, sunt optimist de fel. 

Danemarca are o echipă foarte bună, dar ai noştri au fost inteligenţi, nu ne-am luptat cu ei. Eu cred că ne calificăm la EURO 2020. Noi trebuie să-i asigurăm liniştea şi siguranţa lui Contra" - a spus Mihai Stoichiţă. 

Naţionala României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63).

Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

Afla mai multe despre: mihai stoichitacosmin contraechipa nationalaromaniadanemarca 

viewscnt
Articole similare