You are here:

INCREDIBIL | A jucat la PSG, Lazio sau Lyon, iar acum va evolua în Luxemburg!

INCREDIBIL | A jucat la PSG, Lazio sau Lyon, iar acum va evolua în Luxemburg!
Comentarii

În timp ce fotbalul românesc atrage din ce în ce mai greu nume importante, campioana din Luxemburg a reuşit un transfer surprinzător pentru viitorul sezon. Un fost fundaş de la Paris Saint Germain, Lazio sau Olympique Lyon, care în sezonul trecut a evoluat 10 meciuri pentru Metz a semnat cu F91 Dudelange.

Milan Bisevac adună în cariera sa meciuri la cel mai înalt nivel în prima ligă franceză. Sârbul a evoluat un sezon pentru Paris Saint Germain, alte patru sezoane la Lyon şi ultimele două sezoane la Metz. În 2015-2016 s-a transferat în Seria A la Lazio unde a evoluat 15 partide şi a marcat un gol.

Ajuns la 34 de ani, fotbalistul cu 19 selecţii în reprezentativa Serbiei a semnat un contract pe un sezon cu F91 Dudelange, campioana din Luxemburg.

Formaţia luxemburgheză a fost eliminată de MOL Vidi încă din primul tur preliminar al Uefa Champions League în acest sezon, dar joacă în al doilea tur preliminar din Europa League, unde a câştigat manşa tur cu Drita, scor 2-1. Bisevac va fi coechipier cu Marc Andre Kruska, fost jucător la Energie Cottbus sau cu fostul jucător de la Eintracht şi Kaiserslautern, Mario Pokar.

 

  • 101 meciuri a jucat Milan Bisevac la Olympique Lyon între 2012 şi 2016

  • 31 de partide a bifat la Metz în ultimii doi ani, toate în Ligue 1

Afla mai multe despre: milan bisevaclaziopsg 

viewscnt
Articole similare