Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Barcelona a condus cu 3-0 la pauză, dar Celta a egalat în prelungiri. Super execuţia lui Iago Aspas | VIDEO

Incredibil! Barcelona a condus cu 3-0 la pauză, dar Celta a egalat în prelungiri. Super execuţia lui Iago Aspas | VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a făcut de râs la Vigo, unde a făcut 3-3 cu Celta, după ce a condus cu 3-0 la pauză. Catalanii s-au văzut egalaţi în prelungiri.

Celta - Barcelona 3-3. Ce nebunie! Barca a condus 3-0, dar s-a văzut egalată în prelungiri | VIDEO

Barcelona s-a deplasat la Vigo sub influenţa veştii că Xavi (41 de ani) a fost numit oficial antrenor pe Camp Nou şi a început în forţă meciul de pe Balaidos. Catalanii au avut o primă repriză perfectă şi la pauză conduceau cu 3-0, după ce Ansu Fati (5), Busquets (18) şi Depay (34) au marcat.

Problemele au început pentru Barcelona încă de pe finalul reprizei a doua. Ansu Fati s-a accidentat în prelungiri şi a fost înlocuit, iar Eric Garcia n-a mai putut reveni de la cabine. Balde şi Araujo au intrat în locul lor, dar repriza a doua a fost una de coşmar pentru formaţia blaugrana.

Iago Aspas (52 şi 90+6) şi Nolito (74) au marcat pentru Celta şi au egalat, iar Barcelona a scăpat trei puncte care păreau sigure.

Xavi va conduce Barcelona de pe bancă începând de la următorul meci, derby-ul cu Espanyol (20 noiembrie, 22:00, Telekom Sport).

În urma acestui rezultat, Barcelona a rămas pe locul 9 în clasamentul din LaLiga, cu 17 puncte după 12 etape, în timp ce Celta e mai jos, pe locul 14, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: barcelonacelta vigoegalrezultatvideosurpriza 

viewscnt
Articole similare