Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Barcelona l-a transferat pe fiul impresarului lui Frenkie de Jong! Are o clauză uriaşă de reziliere

INCREDIBIL! Barcelona l-a transferat pe fiul impresarului lui Frenkie de Jong! Are o clauză uriaşă de reziliere

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a făcut cel de-al treilea transfer al verii, dar este unul destul de dubios, având în vedere cine este fotbalistul care, teoretic, ar urma să evolueze pe Camp Nou.

Barcelona a anunţat transferul lui Mike van Beijnen, în vârstă de 20 de ani, care a rămas liber de contract după despărţirea de NAC Breda, acolo unde evolua la echipa de tineret. Chiar dacă clubul catalan a menţionat că fundaşul dreapta a fost adus pentru echipa de rezerve, venirea lui ridică semne de întrebare. 

Van Beijnen este fiul lui Ali Dursun, impresarul lui Frenkie de Jong, adică cel care l-a adus pe olandez la Barcelona. Dursun l-a descoperit întâmplător pe de Jong, atunci când mergea să îl vadă pe fiul său jucând pentru echipele de juniori de la Willem II, acolo unde era coleg cu noul star al fotbalului olandez. 

Fundaşul, care a mai jucat şi o scurtă perioadă la echipa sub 19 ani a celor de la PSV Eindhoven, dar potrivit presei spaniole a fost refuzat de Ajax U20, a semnat un contract valabil pe două sezoane şi are o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: mike van beijnenbarcelonabarcelona transfer 

viewscnt
Articole similare