Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Ce s-a întâmplat cu românul care a refuzat-o pe Manchester United. FOTO | Are 30 de ani, s-a lăsat de fotbal şi a ajuns de nerecunoscut

INCREDIBIL | Ce s-a întâmplat cu românul care a refuzat-o pe Manchester United. FOTO | Are 30 de ani, s-a lăsat de fotbal şi a ajuns de nerecunoscutgalerie foto

Special

Comentarii

La 17 ani a primit o ofertă de la Manchester United, dar tatăl său a considerat că este prea devreme pentru un asemenea pas. Acum, la 30 de ani, Constantin Gângioveanu s-a lăsat de fotbal, trăieşte în SUA şi s-a apucat de fitness.

Povestea lui Constantin Gângioveanu este cât se poate de interesantă. Fostul mijlocaş lateral a fost considerat un mare talent al generaţiei sale şi la 15 şi 7 luni debuta pentru seniorii Universităţii Craiova. De altfel, în continuare deţine recordul pentru cel mai tânăr jucător care a evoluat pentru Craiova. În acea perioadă, a fost monitorizat de Manchester United, care a vrut să-l transfere la academie.

La 17 ani a primit şi oferta de la United, care i-a propus atunci un salariu anual de 400.000 de lire sterline. Însă tatăl său a considerat că este mult prea devreme pentru un asemenea pas şi a considerat că trebuia să rămână la Craiova, pentru a creşte. Deci a refuzat oferta.

A continuat să impresioneze în tricoul echipei din Bănie, însă a intrat apoi în regres şi în 2009 a fost împrumutat la FC Vaslui. A semnat ulterior cu Rapid, dar a rămas doar speranţă. Niciodată n-a reuşit să atingă aşteptările. În 2012 a plecat şi de la Rapid şi a semnat cu F.A. Euro New York, echipă din Premier Development League, o ligă inferioară de amatori din America. Apoi, a renunţat definitv la fotbal.



Acum, Constantin Gângioveanu are 30 de ani, s-a stabilit în SUA, în Los Angeles, s-a apucat de fitness şi este total schimbat faţă de perioada în care juca fotbal.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: constantin gangivoeanu 

viewscnt
Articole similare