Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Criza l-a făcut pe Florentino să se răzgândească. Galacticul surpriză care poate ajunge în iarnă pe Bernabeu

INCREDIBIL | Criza l-a făcut pe Florentino să se răzgândească. Galacticul surpriză care poate ajunge în iarnă pe Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu traversează deloc un moment favorabil în noua eră fără Cristiano Ronaldo. Gruparea blanco are cinci meciuri consecutive fără victorie, iar în partida cu Levante a bătut recordul istoric al clubului de ineficacitate ofensivă.

Neymar sau Mbappe au fost numele cele mai vehiculate la Madrid pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo. Un alt galactic ar putea ajunge însă pe Bernabeu şi ar putea să o facă încă din iarnă.

Criza din atac îl obligă pe Florentino Perez să ia măsuri. Şi cum în vară s-a mişcat greu, soluţiile pentru un transfer rapid, în perioada de mercato din iarnă sunt destul de puţine.

Postul de radio Cadena COPE susţine că Real Madrid va încerca să-şi întărească ofensiva în iarnă, iar soluţia găsită de oficialii madrileni este una incredibilă. Zlatan Ibrahimovic ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu susţine sursa citată, la foarte scurt timp după ce starul suedez a ajuns să joace în Major League Soccer pentru LA Galaxy.

  • 48 de goluri a marcat Zlatan pentru Ajax
  • 66 de reuşite are pentru Inter Milano
  • 22 de goluri a marcat pentru Barcelona
  • 56 de goluri are în tricoul lui Milan
  • 156 de reuşite pentru PSG
  • 29 de goluri la Manchester United

Ofensiva Realului, în care joacă fotbalişti ca Bale, Benzema, Mariano Diaz, Asensio sau Isco nu a reuşit să rupă gura târgului.

Doar 18 goluri are Real Madrid în 12 meciuri cu Lopetegui antrenor. Ibra în schimb a punctat de 22 de ori în 25 de meciuri pentru LA Galaxy, iar emisiunea Tiempo de Juego anunţă că fotbalistul este super încântat de ideea revenirii în fotbalul mare. ”Un vis mai vechi al său. Vrea să joace la Real Madrid” anunţă şi jurnalistul Manolo Lama. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicreal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare