Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Fanii lui Montpellier au aruncat cu o petardă în portarul advers, la 4-2 pentru echipa lor. Meciul a fost întrerupt definitiv

Incredibil! Fanii lui Montpellier au aruncat cu o petardă în portarul advers, la 4-2 pentru echipa lor. Meciul a fost întrerupt definitiv

Fotbal

Comentarii

Partida dintre Montpellier şi Clermont, disputată duminică, în etapa a 8-a din Ligue 1, a fost întreruptă defintiv cu doar câteva minute înainte fluierul final, după ce o petardă l-a făcut ”KO” pe portarul oaspeţilor.

Montpellier o conducea pe Clermont cu scorul de 4-2, în minutul 90+2, şi se părea că cele trei puncte sunt în plasa fostei campioane a Franţei.

Haos la Montpellier - Clermont!

Nu avea să fie aşa, deoarece unul dintre suporterii lui Montpellier a aruncat o petardă la picioarele portarului lui Clermont, Mory Diaw, iar acesta s-a prăbuşit pe gazon, fiind nevoie de intervenţia medicilor.

Portarul a fost scos de pe teren pe targă, iar colegii săi au decis să părăsească terenul în semn de protest faţă de suporterii adverşi, care i-au pus lui Diaw viaţa în pericol.

Neto Borges, fotbalistul celor de la Clermont, a fost eliminat după ce a arătat scene obscene către galeria adversă, imediat după incident.

  • Mai erau patru minute de jucat din acest duel, însă arbitrul a decis întreruperea jocului.

Aşadar, în situaţia dată, Montpellier are toate şansele să piardă meciul cu Clermont la ”masa verde”, scor 0-3.

 

 

Afla mai multe despre: montpellierclermont 

viewscnt
Articole similare