You are here:

Incredibil! Federico Piovaccari era retras, dar a revenit în fotbal pentru duelul cu FCSB: „E o mare mândrie pentru mine!” | EXCLUSIV

Incredibil! Federico Piovaccari era retras, dar a revenit în fotbal pentru duelul cu FCSB: „E o mare mândrie pentru mine!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va întâlni Virtus, în primul tur preliminar din UEFA Champions League.

Federico Piovaccari a ales să revină în fotbal strict pentru meciurile cu FCSB

Pentru formaţia din San Marino va evolua şi Federico Piovaccari, fostul atacant al celor de la FCSB. Interesant este că italianul era retras din fotbal de o lună deja în momentul în care campioana României a aflat că va juca cu Virtus.

În acel moment, Piovaccari s-a răzgândit şi a acceptat propunerea celor de la Virtus de a evolua în cele două meciuri cu FCSB. Ulterior, atacantul italian se va retrage definitiv, preferând să aleagă o carieră în impresariat.

„(n.r.Va fi ultima echipă pentru tine?)  Da, cum să zic? Acum o lună m-am retras din fotbal, am făcut o scrisoare de despărţire de fotbal pentru că a venit momentul să nu mai joc. Dar mi s-a oferit această şansă, e o mândrie să jucăm cu Steaua Bucureşti (n.r. FCSB).

Ideea e să joc doar în cele două meciuri, deja mă gândesc să lucrez ca impresar de fotbalişti. Ideea e să joc doar în cele două partide.

La echipa unde am avut cele mai frumoase amintiri. Pentru mine, FCSB e Steaua Bucureşti. Să joc ultimul meci al carierei mele la Bucureşti va fi un vis şi sper să fie o petrecere frumoasă şi mulţi oameni să-şi amintească de mine Încă am amintiri frumoase şi mulţi fani îmi scriu, mă sună. Şi aici sunt mulţi români care mă opresc pe stradă pentru o poză, pentru un autograf”, a spus Piovaccari pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbvirtusfederico piovaccari 

viewscnt
Articole similare