Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Furnizorul de echipament s-a retras în plin sezon de la Dinamo. Situaţia extremă în care fotbaliştii îşi cumpăra tricouri direct din magazin | EXCLUSIV

Incredibil! Furnizorul de echipament s-a retras în plin sezon de la Dinamo. Situaţia extremă în care fotbaliştii îşi cumpăra tricouri direct din magazin | EXCLUSIVgalerie foto
Comentarii

Dinamo Bucureşti s-a trezit, peste noapte, cu o nouă situaţie grea în club. Sponsorul tehnic al "câinilor", Macron, s-a retras în plin sezon, iar echipa trebuie să-şi cumpere direct din magazin echipament, în cazul în care acesta se deteriorează.

Dinamo a rămas fără Macron. Situaţia extremă în care echipa va cumpăra echipament direct din magazin

O situaţie rar întâlnită are loc la Dinamo Bucureşti, care trece oricum printr-o perioadă grea a istoriei sale, fiind în insolvenţă şi aflată în mâinile unui acţionar majoritar, Pablo Cortacero, care e absent de o lungă perioadă de timp. 

Nu se mai pune problema ca fotbaliştii de la Dinamo să le dea echipament suporterilor. Sursele Telekom Sport susţin că sponsorul tehnic Macron, cel care furniza echipamentul echipei din "Ştefan cel Mare", s-a retras în plin sezon. Firma italiană a reziliat contractul cu clubul, după patru ani în care i-a îmbrăcat pe "câini". 

Vestea vine cum nu se poate mai rău pentru dinamovişti, care nu vor mai avea parte de echipament gratuit din partea Macron, dar şi de suma de bani pe care sponsorul tehnic o direcţia spre echipa din Bucureşti. 

Astfel, în situaţia în care un un articol vestimentar va lipsi sau se va deteriora, clubul va cumpăra direct din magazin echipament. Pentru restul sezonului, Dinamo Bucureşti va păstra echipamentele deja furnizate de firma italiană. 

După aflarea veştii, conducerea s-a reorientat şi a început căutările. Şefii vor un nou sponsor tehnic, dar acesta îi va îmbrăca pe dinamovişti abia din sezonul 2022-2023. 

  • Bologna, Cagliari, Brugge, Levante, Nice, Real Sociedad, Lazio, Sporting Lisabona sau Udinese sunt câteva dintre cele mai importante cluburi aflate în portofoliul Macron. 
  • Macron este o companie italiană cu sediul la Bologna, unul dintre liderii în materie de echipamente sportive pe piaţa europeană.
  • Macron este una dintre companiile de top din Europa, apreciată pentru calitatea produselor şi a serviciilor, dar şi pentru abilitatea de a răspunde tuturor cerinţelor sportivilor.

Liderii DDB nu renunţă. Mesaj de mobilizare după ce Dinamo a ajuns la 11 partide consecutive fără victorie în Liga 1: ”Fară aportul nostru, clubul moare!”

  • Foto: Echipamentul de "acasă" al lui Dinamo Bucureşti

 

 

Afla mai multe despre: dinamodinamo echipamentdinamo macron 

viewscnt
Articole similare