You are here:

INCREDIBIL | La ce echipă putea ajunge Adrian Mutu în urmă cu 6 ani: ”A fost oferit de un impresar”. De ce nu s-a mai făcut transferul

INCREDIBIL | La ce echipă putea ajunge Adrian Mutu în urmă cu 6 ani: ”A fost oferit de un impresar”. De ce nu s-a mai făcut transferul

Fotbal

Comentarii

La finalul anului 2013, Adrian Mutu a fost la un pas de o mutare surpriză. Informaţia a fost confirmată de cotidianul argentinian Clarin.

Fostul star de la Chelsea, Juventus şi Fiorentina a fost la un pas de un transfer în Argentina la Racing în 2013, susţine sursa citată. Mutu a fost oferit celor de la Racing Club de Juan Cruz Ollier, un impresar influent la acea vreme în America de Sud.

”Preşedintele Victor Blanco agrea această mutare. Părea interesat de aducerea lui Adrian Mutu. Este o alternativă interesantă pe care o vom analiza. Dar până nu vom discuta cu Mostaza (n.r Reinaldo Merlo, antrenorul echipei la acea vreme) nu vom lua o decizie” declara Blanco la acea vreme.

Într-un final, Reinaldo Merlo a decis să refuze transferul lui Adrian Mutu care a mai jucat un sezon pentru Ajaccio în Franţa. Ulterior, Mutu şi-a încheiat cariera evoluând pentru formaţii ca Petrolul Ploieşti, Pune City (India) şi FCM Târgu Mureş. Înainte de oferta celor de la Racing, Mutu evoluase pentru Cesena în Italia.

Cine este Racing  Club

Gruparea de pe Estadio Juan Domingo Peron va împlini pe 25 martie 117 ani de existenţă. Formaţia îl are încă preşedinte pe Victor Blanco şi în 2018-2019 a terminat campionatul pe prima poziţie. Una dintre cele mai titrate echipe din Argentina, Racing Club de Avellaneda a câştigat 18 titluri de campioana a Argentinei şi Copa Libertadores în 1967. Printre cei mai importanţi fotbalişi care au jucat pentru Racing se numără Gustavo Costas, Ruben Diaz, Julio Olarticoechea, Lisandro Lopez, Teofilio Gutierrez sau Diego Milito.

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare