adplus-dvertising
You are here:

Incredibil! Lucrurile normale pe care Anamaria Prodan i le-a interzis lui Reghe în timpul căsniciei: "Ce vrei tu, mă?"

Incredibil! Lucrurile normale pe care Anamaria Prodan i le-a interzis lui Reghe în timpul căsniciei: "Ce vrei tu, mă?"

Fotbal intern

Comentarii

Agenta de fotbalişti, Anamaria Pordan, a oferit noi detalii din căsnicia cu antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf.

Ce nu avea voie să facă Laurenţiu Reghecampf în timpul căsniciei cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost invitată în podcastul „La mijloc”, al lui Codin Maticiuc, de pe YouTube, iar aceasta nu a ratat ocazia de a-l pune la punct pe Laurenţiu Reghecampf, cel care şi-a găsit o nouă parteneră. 

Agenta a spus că nu i-a permis antrenorului să utilizeze reţele de socializare, pentru că i-ar fi distras atenţia de la cariera din fotbal. 

„Păi eu nici nu i-am permis vreodată să aibă Instagram, Facebook, i-am zis, ce vrei tu, mă?! El trebuia să fie canalizat numai pe fotbal, el avea de condus. Nu îl ajută pe el aşa ceva, pe el l-au îngropat toate astea. Să vii tu când eşti în plin scandal mediatic, când ştii ce discuţii ai în privat cu familia, cum să stai la aproape 50 de ani, îmbrăcat aşa, maimuţoi…”, a spus Anamaria Prodan pe YouTube, făcând referire în ultima parte la pictorialul lui Reghe cu Corina Caciuc.

  • Laurenţiu Reghecampf este dublu campion al Ligii 1, cu FCSB, în 2013 şi 2014, şi a făcut una dintre cele mai puternice echipe de când Gigi Becali a devenit finanţator. 

Anamaria Prodan l-a criticat, în continuare, pe actualul soţ, aşa cum a făcut-o în ultima perioadă, după ce ruptura dintre cei doi a fost dezvăluită. 

 „Laurenţiu terminase cu fotbalul, avea nişte probleme medicale. Am stat, m-am gândit şi i-am zis: Ok, tu mă asculţi pe mine şi îţi fac o carieră cum nu s-a mai pomenit. Dacă mă vei asculta, vei ajunge numărul 1.

Şi a fost numărul 1. El a mers din ce în ce mai bine. Nu exista nimeni să-l atingă, nu permiteam cuiva să-l atingă. Îi muşcam pe toţi de gât dacă îndrăzneau să se uite către el. Am fost şi bodyguard, şi soţie, şi iubită. El a ascultat orbeşte. Eu îi făceam interviurile, habar n-avea, îi făceam filmuleţele motivaţionale după fiecare meci. Cred că a fost foarte mult pentru el.

Ca antrenor, dacă nu eşti concentrat 100%, te-au dat afară. Nu ştii să faci nimic altceva. El a ajuns acum la un salariu de 15.000 de euro pe lună, de la 2-3 milioane de euro. E direct în picaj”, a mai spus agenta de fotbalişti. 

Recent, Anamaria Prodan a câştigat un prim proces în faţa lui Laurenţiu Reghecampf

 

viewscnt
Articole similare