Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Ofertă din Liga 1 pentru Bănel Nicoliţă, la 35 de ani. Clubul i-a pus pe masă un contract de 4.000 de euro fostului jucător de la FCSB

Incredibil! Ofertă din Liga 1 pentru Bănel Nicoliţă, la 35 de ani. Clubul i-a pus pe masă un contract de 4.000 de euro fostului jucător de la FCSB

Superliga

Comentarii

Fostul fotbalist de la FCSB şi actualul patron - jucător de la CS Făurei, Bănel Nicoliţă (35 de ani), a recunoscut, într-un interviu acordat Telekom Sport, că a avut posibilitatea de a reveni în Liga 1 în acest an. Totuşi, mijlocaşul a refuzat şi a susţinut că e dedicat proiectului din oraşul natal.

Bănel Nicoliţă a fost unul dintre cei mai importanţi jucători români din Liga 1, în ultimul deceniu. Totuşi, mijlocaşul s-a rupt de fotbalul important în 2018, atunci când a plecat de la Aris Limassol şi a dorit să devină patron. În acest moment, fostul fotbalist de la FCSB e patronul clubului din oraşul natal, CS Făurei. 

Bănel Nicoliţă, dorit în Liga 1! Mijlocaşul a refuzat oferta de 4.000 de euro lunar

Bănel Nicoliţă a jucat ultima dată în Liga 1 în 2017, atunci când a plecat de la ASA Târgu Mureş în Cipru. Totuşi, în acest an, cât timp competiţiile au fost întrerupte, fostul mijlocaş de la FCSB a avut posibilitatea de a reveni pe prima scenă a fostbalului românesc. 

Totuşi, Bănel Nicoliţă a refuzat: "Sincer, acum şase luni am avut ofertă de la Liga 1. Nu vă spun echipa, am avut ofertă de 4000 euro pe lună. Am spus că am investit foarte mulţi bani în echipa asta (n.r. - CS Făurei), nu e vorba numai desore bani. Banii oricum i-am pierdut, nu-i mai recuperez niciodată. Timpul meu... Eu, de patru ani, fac zi de zi Bucureşti-Făurei, fac patru ore numai pe drum, plus antrenamentul. Eu îl pregătesc. Mă asigur dacă jucătorii au apă la antrenament, dacă au mâncare, motorină. Eu trebuie să fiu tot timpul omul limpede la minte", a declarat fostul fotbalist de la FCSB, într-un interviu acordat Telekom Sport. 

De asemenea, Bănel a analizat şi nivelul actual al Ligii 1: "Sunt echipe cu foarte multă ambiţie, cum e Craiova. Cu siguranţă îşi doresc foarte mult să câştige, dar Steaua (n.r. - FCSB) cum a început anul acesta... A început foarte bine şi mă bucur", a mai spus fotbalistul. 

Bănel Nicoliţă, în rolul de patron! Suma mare investită în clubul din România: "Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni"

Bănel Nicoliţă a făcut parte din generaţia UEFAntastică a FCSB, când a ajuns cu roş-albaştrii până în semifinalele Cupei UEFA şi jucat în grupele Ligii Campionilor. Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev au fost adversarele FCSB în grupa din UCL.

Afla mai multe despre: banel nicolitafcsboferta banel nicolita liga 1revenire banel nicolita liga 1 

viewscnt
Articole similare